Martes, 31 de marzo, 2020  |  
Una trentena d’estands oferiran un ampli ventall d’opcions formatives i laborals en la I Fira de l’Estudiant Una trentena d’estands oferiran un ampli ventall d’opcions formatives i laborals en la I Fira de l’Estudiant

- 18 febrero, 2020 -

Serà el 26 de març i estaran representades universitats, institucions educatives, acadèmies, centres d'idiomes, mobilitat internacional i forces de seguretat Una trentena d’estands oferiran un ampli ventall d’opcions formatives i laborals en la I Fira de l’Estudiant

Tindrà lloc el 26 de març al Centre de Congressos, Fires i Trobades on estaran representades universitats, institucions educatives, acadèmies d’oposicions, centres d’idiomes, mobilitat internacional i forces de seguretat. Aquesta primera edició està enfocada en la tendència internacional STEAM, que considera a la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les arts i les matemàtiques com les grans branques del futur laboral

Castellón Información

LaFira de l’Estudiant,impulsada per la Regidoria  de Joventut, posarà per primera vegada en comú totes les opcions formatives i eixides laboralsa l’abast dels estudiants de Vila-real, per tal de facilitar als joves l’elecció de la pròpia trajectòria professional i afavorir la seua inserció laboral. La regidora de Joventut, Anna Vicens,ha presentat la trobada, que tindrà lloc el 26 de març alCentre de Congressos,Fires i Trobades de Vila-real.

“Aquest equip de govern aposta i confia en la joventut de Vila-real, ja que són el present i el futur de la nostra ciutat”, assenyala Vicens. Aquesta aposta es veurà reflectida el pròxim mes de març en la primera Fira de l’Estudiant que se celebrarà a la ciutat, amb l’objectiu d’oferir a la joventut vila-realenca totes les opcions formatives possibles, a més de facilitar la seua immersió en el mercat laboral.“La formació i experiència són fonamentals per a potenciar i desenvolupar la vida dels nostres joves i garantir el futur de la nostra ciutat”, ha incidit Vicens. “Hem decidit portar totes les opcions formatives i per això comptarem amb estands d’universitats, institucions educatives, acadèmies d’oposicions, centres d’idiomes, mobilitat internacional i forces de seguretat”, detalla.

Aquesta primera edició de la fira està enfocada en la tendència internacional STEAM,que considera a la ciència, la tecnologia, l’enginyeria, les arts i les matemàtiques com les grans branques del futur laboral.“Des de la Regidoria de Joventut no sols s’ha convidat a institucions educatives sinó també a entitats que puguen prestar una eixida professional com poden ser empreses privades i acadèmies de treball”, ha assegurat l’edil.  Amb aquesta premissa, la primera Fira de l’Estudiant té en aquests moments 28 estands informatius confirmats de diferents institucions i organismes com la Universitat Jaume I, la UNED, la Universitat de Navarra, la Universitat Oberta de Catalunya, els instituts Fundació Flors i Jaume I de Castelló, acadèmies d’oposicions i d’idiomes com TEC de Vila-real, cossos de bombers, Policia Nacional i exèrcit, i diverses empreses privades.

L’esdeveniment, que obrirà les portes de 10.00 a 14.00 hores del migdia i de 17.30 a 20.00 hores de la vesprada, rebrà durant el matí a estudiants de tercer i quart de l’ESO i batxiller de tots els instituts públics i escoles concertadesde Vila-real, els qui obtindran, a través d’un grup d’experts, una introducció sobre les diferents possibilitats formatives a les quals poden optar. “Encara que la iniciativa està especialment dirigida a la joventut de Vila-real, també està orientada a professors, professionals, pares, mares, i qualsevol persona que vulga ampliar la seua formació professional”, ha explicat Vicens.

La Regidoria de Joventut convida a qualsevol entitat que vulga sumar-se als estands informatius, i a tota població de Vila-real, a participar en la primera Fira de l’Estudiant. “Creiem en l’educació formal i en l’ensenyament de valors que promoga una participació ciutadana lliure, responsable i compromesa a Vila-real”, ha conclòs la regidora.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *