Miércoles, 21 de agosto, 2019  |  
Huguet prepara un Pla de Millora de Barris si és reelegit com a alcalde a Onda Huguet prepara un Pla de Millora de Barris si és reelegit com a alcalde a Onda

- 15 mayo, 2019 -

La reforma integral de la Plaça Espanya, una actuació global a la Panderola i la reurbanització dels carrers Sant Pere i Paterna, prioritaris Huguet prepara un Pla de Millora de Barris si és reelegit com a alcalde a Onda

La reforma integral de la Plaça Espanya, una actuació global a la Panderola i la reurbanització dels carrers Sant Pere i Paterna, prioritaris

Castellón Información

Ximo Huguet, el candidat a revalidar l’alcaldia d’Onda pel PSPV-PSOE, ha anunciat que augmentarà les inversions del Pla de Millora de Barris amb la finalitat de continuar millorant el dia a dia dels onders amb actuacions útils que atenguen les necessitats reals de les diferents zones de la ciutat. En aquest sentit, el programa de govern socialista contempla la reforma integral de la Plaça Espanya, així com actuacions als carrers Paterna i Río Mijares, entre altres.

‘Hem obtingut resultats molt positius amb el Pla de Millora de Barris impulsat en aquesta legislatura, per la qual cosa seguirem bolcats a atendre totes aquestes peticions veïnals que, lluny dels macroprojectes sense sentit, suposen un gran impacte en la vida quotidiana de les persones. L’adequació d’una vorera, la creació d’un parc infantil o les millores d’accessibilitat són importants per a la ciutadania i continuarem apostant per elles’, ha manifestat Huguet.

Aquest Pla de Millora de Barris s’estén a les diferents àrees de la ciutat i integra totes aquelles qüestions plantejades pels veïns i veïnes en les reunions mantingudes al llarg d’aquestos 4 anys. Així mateix, preveu una actuació global al parc de la Panderola, un nou accés per als vianants i rodat que enllace Capamantos amb el carrer Nuestra Señora de Montserrat en el Tossalet i la reurbanització del carrer Sant Pere.

‘En aquestos 4 anys hem aconseguit donar resposta a reivindicacions històriques dels veïns i veïnes, i avançar cap a una ciutat més amable, accessible i segura. Volem continuar construint el millor futur per a Onda escoltant i aportant solucions reals a les peticions de la ciutadania’, ha afegit l’alcaldable.
En la present legislatura el Pla de Millora de Barris ha fet possible intervencions com la conversió en zona de vianants del camí Castelló, la pavimentació del carrer Moncofa i la millora de la plaça 8 de Març, el condicionament dels carrers Almería i Albacete o la reparació de filtracions en Pintor Oliet, entre moltes altres actuacions de renovació als parcs infantils.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *