Lunes, 24 de febrero, 2020  |  
Huguet participa en la reunió de coordinació del Fons de Cooperació per a primera vegada com a diputat Huguet participa en la reunió de coordinació del Fons de Cooperació per a primera vegada com a diputat

- 24 enero, 2020 -

Busca avançar en l'arribada d'11,2 milions d'euros a Castelló dels quals la meitat serà aportada per la Diputació Huguet participa en la reunió de coordinació del Fons de Cooperació per a primera vegada com a diputat

Busca avançar en l’arribada d’11,2 milions d’euros a Castelló dels quals la meitat serà aportada per la Diputació

 

Castellón Información

El diputat de Cooperació i Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, ha participat hui a València per primera vegada com a representant de la Diputació en la comissió de seguiment del Fons de Cooperació Municipal. Així s’ha fet efectiva l’entrada de la institució provincial a aquest mecanisme autonòmic de finançament local després que el ple donara el passat dimarts el seu vistiplau per unanimitat a la proposta d’adhesió plantejada pel govern de José Martí.

Per a Huguet “estem davant d’una bona notícia per als ajuntaments i per a tots els veïns i veïnes de Castelló, perquè aquesta incorporació comportarà l’arribada als pobles d’un total d’11,2 milions d’euros per a inversions”. D’aquesta assignació, la meitat -5,6 milions- provindran de fons de la Diputació Provincial.

En quant a la reunió, s’ha informat que la previsió és que a principis de febrer, quan es disposen de totes les dades oficials de població, es dictarà una resolució del president de la Generalitat per a adjudicar els imports per a cada territori i municipi. A banda, també s’hi destinaran 3 milions d’euros a la lluita contra el despoblament, que es gestionaran a través de la Direcció General de l’Agenda Valenciana Antidespoblament.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *