Sábado, 23 de marzo, 2019  |  
Háctor Folgado manifesta que la recuperació del PGOU desmunta la mentida dels empastres del PP Háctor Folgado manifesta que la recuperació del PGOU desmunta la mentida dels empastres del PP

- 14 junio, 2018 -

La formació ofereix la seua col·laboració a l’equip de govern si finalment reprén el Pla General Háctor Folgado manifesta que la recuperació del PGOU desmunta la mentida dels empastres del PP

La formació ofereix la seua col·laboració a l’equip de govern si finalment reprén el Pla General

Castellón Información/S.N.

El PP de Vila-real s’ha pronunciat sobre la recuperació que l’executiu de la ciutat pretén fer del seu PGOU amb canvis. “No seguir amb ell quan van arribar al Govern va ser una decisió errònia i en cada ple i oportunitat que hem tingut hem recordat les conseqüències del bloqueig per a l’Ajuntament però l’alcalde tenia molt clar que l’havia de paralitzar per deixar caure els convenis vigents amb els propietaris i seguir amb la gran mentida dels empastres del PP, però després de set anys i amb el risc que la situació es girara en contra d’ell, ha pres la decisió que hem demanat una vegada i una altra que dóna resposta a les peticions dels veïns, resol els convenis i les sentències urbanístiques”, assegura el portaveu popular Héctor Folgado.

El president del PPVR manifesta que Benlloch ha utilitzat la fórmula de l’ocupació que tant ha criticat sense pagar ni un euro a propietaris com és el cas de la bassa d’Insa on s’ubica la Ciutat Esportiva Municipal i “ho ha fet d’acord amb l’interés general a canvi d’una compensació urbanística, que sí en el termini de cinc anys no és entregada, tindrien el dret de reclamar 5,7 milions, com en el cas del Convent de les Dominiques. Això també és urbanisme a cost zero, és un empastre i pot ficar en perill al poble”, indica.

Folgado ha fet referència a les declaracions d’Obiol d’assegurar “els aprofitaments abans que els propietaris demanen la quantia econòmica corresponent”. “Si aquesta és la seua idea, per què no ho han aplicat amb les suposades sentències del PP?”, es pregunta el portaveu popular, qui destaca que el sorprén que l’equip de govern vulga dialogar ara amb els damnificats quan no ho ha fet en anys.

Per últim, Héctor Folgado ha matisat que el PGOU que ells van presentar no va ser tombar per la Conselleria d’Habitatge, la responsable de la qual era Isabel Bonig, “sinó que ens van demanar fer una sèrie de correccions, tal com ha passat amb la modificació puntual del Pla General, però sembla que les vares de mesurar són diferents dins del bipartit”. Així, ha assegurat que és imprescindible que l’oposició col·labore en aquest assumpte, ja que és d’extrema necessitat. “Volem que s’acabe aquesta estratègia de deixar caure el poble”, conclou.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *