Sábado, 4 de julio, 2020  |  
Els Guàrdia Civils de Santa Magdalena celebren la festivitat en honor de la seua patrona Els Guàrdia Civils de Santa Magdalena celebren la festivitat en honor de la seua patrona

- 8 octubre, 2019 -

Els actes de celebració de la verge del Pilar s'iniciaran a les 11h, amb una missa a l'església parroquial Els Guàrdia Civils de Santa Magdalena celebren la festivitat en honor de la seua patrona

Els actes de celebració de la verge del Pilar s’iniciaran a les 11h, amb una missa a l’església parroquial

Castellón Información

Santa Magdalena de Polpís acollirà enguany els principals actes de celebració de la festa de la Verge del Pilar, patrona de la Guàrdia Civil. En aquest sentit, des de la caserna de la Guàrdia Civil d’Alcalà de Xivert-Alcossebre, enguany s’ha decidit realitzar la missa i posterior vi d’honor en Santa Magdalena, localitat en la qual els agents d’Alcalà de Xivert-Alcossebre també presten servei.

Els actes de celebració de la verge del Pilar s’iniciaran a les 11h, amb una missa a l’església parroquial, a la qual estan convidats a assistir tots els veïns i veïnes de la població. Posteriorment se servirà un vi d’honor en el pavelló poliesportiu.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha volgut “agrair als agents el fet que un any més, hagen decidit festejar a la seua patrona en la nostra localitat, per a nosaltres és un honor rebre’ls com a amfitrions”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *