Miércoles, 24 de julio, 2019  |  
175 alumnes d’Humanitats i Comunicació es graduen a l’Universitat Jaume I 175 alumnes d’Humanitats i Comunicació es graduen a l’Universitat Jaume I

- 14 diciembre, 2018 -

Els dos actes de graduació han finalitzat amb la intervenció del degà de la FCHS, Andreu Casero Ripollés 175 alumnes d’Humanitats i Comunicació es graduen a l’Universitat Jaume I

Els dos actes de graduació han finalitzat amb la intervenció del degà de la FCHS, Andreu Casero Ripollés

Castellón Información

El Paranimf de la Universitat Jaume I ha acollit aquesta vesprada els actes oficials de graduació de les titulacions de la Facultat de Ciències Humanes i Socials (FCHS) en els àmbits d’Humanitats i Comunicació. En total han sigut 175 els i les alumnes que s’han graduat després de finalitzar els seus estudis durant el curs 2017/2018.

_S9B0024L’acte s’ha iniciat amb la graduació dels estudiants dels graus d’Humanitats: Estudis Interculturals; Història i Patrimoni; Traducció i Interpretació i Estudis Anglesos. Anaïs Mateu López, graduada en Traducció i Interpretació, i Sergio Moreno, graduat en Estudis Anglesos, han sigut els encarregats d’intervenir en representació de l’estudiantat, i han volgut donar les gràcies a “tot el professorat, que ens ha transmès amor per allò que ens ha ensenyat, i ens ha donat les ganes i les forces per a continuar el viatge que un dia decidim començar; i a les nostres companyes i companys de grau, amb qui hem compartit tot el que aquesta aventura ha implicat i, sobretot, la il·lusió de descobrir allò desconegut, per a continuar creixent i aprenent”.

El padrí d’aquesta graduació ha sigut el catedràtic en Història Antiga Juan José Ferrer Maestro, qui ha reflexionat sobre la importància històrica de l’humanisme.

A continuació, s’han celebrat les graduacions de l’àmbit de Comunicació: Periodisme, Comunicació i Publicitat i Relacions Públiques. L’acte ha començat amb la intervenció de les estudiants Marina Borrás Isnardo, graduada en Periodisme; Aída Aparici Pastor, graduada en Comunicació Audiovisual, i Yasmina Rodríguez Carcelén, graduada en Publicitat i Relacions Públiques. Rodríguez Carcelén, que ha realitzat el discurs en nom dels seus companys i companyes, ha volgut destacar que “la principal causa que avui estiguem ací són les nostres companyes i companys. Perquè es diuen moltes coses de les publicitàries i publicitaris, però la primordial és que en els moments importants som una pinya, ens ajudem i ens alegrem pels nostres èxits. Ens hem convertit en una gran família i, per açò, us desitge tota la sort del món que inclou: una carrera professional excitant i un futur que no deixe de brillar”.

_S9B0085A continuació, ha intervingut la padrina dels graduats i graduades, Mila Benito Tapia, consultora de Comunicació i exdirectora de Comunicació integral i Unitat de Neurociències en McCann Erickson, qui ha parlat d’importància que «les noves generacions que s’incorporen a treballar en comunicació adopten un compromís social i de contribució a la comunitat en el desenvolupament del seu treball”. Per a açò, els ha recomanat que el seu treball se centre sobre tres eixos: “posar a les persones en el centre de la seua comunicació, ja que aquesta ha de servir per a millorar la vida de la gent; treballar sempre des de la veracitat, per a contrarestar un moment social en el qual la informació arriba distorsionada o és falsa; i treballar amb la ment oberta als canvis i a l’aprenentatge que es pot adoptar des d’altres disciplines”.

Els dos actes de graduació han finalitzat amb la intervenció del degà de la FCHS, Andreu Casero Ripollés.

Cal recordar que aquests esdeveniments estan organitzats pel Programa AlumniSAUJI, amb la col·laboració del Servei de Comunicació i Publicacions de la Universitat Jaume I. Aquests actes, on a més de l’estudiantat i una representació del món acadèmic també estan presents les famílies dels recents graduats i graduades, pretenen reconèixer l’esforç i donar l’enhorabona a l’alumnat que ha finalitzat els seus estudis.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *