Jueves, 27 de junio, 2019  |  
L’UJI gradua oficialment a 90 nous titulats en psicologia L’UJI gradua oficialment a 90 nous titulats en psicologia

- 10 diciembre, 2018 -

L'alumna Victoria Branchadell ha sigut l'encarregada de parlar en nom de l'estudiantat L’UJI gradua oficialment a 90 nous titulats en psicologia

L’alumna Victoria Branchadell ha sigut l’encarregada de parlar en nom de l’estudiantat

Castellón Información

Un total de 90 estudiants que han finalitzat els seus estudis durant el curs 2017/2018 en el Grau de Psicologia han participat en l’acte oficial de graduació de la Facultat de Ciències de la Salut (FCS). L’acte, que s’ha realitzat al Paranimf, ha estat presidit pel degà de la FCS, Rafael Ballester, i ha comptat amb la presència de la vicedegana del Grau, Ana Alarcón, i amb Estefanía Ruiz Palomino, professora del Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia de l’UJI, com a padrina.

La graduada en Psicologia, Victoria Branchadell ha sigut l’encarregada de parlar en nom de l’estudiantat. Branchadell ha destacat l’aprenentatge dels anys a la universitat, tant personal com professional, i ha agraït al professorat, pares i mares i companys el seu paper fonamental en aquesta etapa.

Per la seua part, la vicedegana de Psicologia, Ana Alarcón, ha posat de relleu la gran humanitat d’aquests futurs professionals i els ha instat a posar en valor la professió davant l’intrusisme de persones sense formació psicològica. «Els psicòlegs i psicòlogues, després d’una formació ferma i robusta assessorem, orientem i oferim tractaments basant-nos en l’evidència, no en les nostres creences i opinions, i amb responsabilitat, humanitat i respecte màxim per les persones. Sols des del rigor i l’exquisidesa acadèmica i professional podem desarmar als intrusos i no caure en una mala pràctica», ha afirmat.

Finalment, Rafael Ballester ha assenyalat que els psicòlegs són uns professionals vocacionals privilegiats perquè tenen el difícil repte de traure de les persones la millor versió d’ells mateixos. En aquest sentit, ha explicat que moltes vegades els psicòlegs i psicòlogues se senten com professionals de la salut menors però «no sols els metges salven vides, nosaltres també quan eduquem per a la salut, aconseguim que un pacient s’adherisca a un tractament mèdic o prevenim un suïcidi. A més, fem que a les persones els siga més fàcil transitar per aquest món, que aprenguen a desenvolupar-se i créixer com a éssers humans», ha apuntat. Així mateix, ha insistit en la importància de continuar formant-se sempre i d’acompanyar-se de l’honestedat, l’autenticitat i la humilitat.

Els actes de graduació estan organitzats pel Programa AlumniSAUJI, amb col·laboració amb el Servei de Comunicació de la Universitat Jaume I. Aquests actes, on a més de l’estudiantat i una representació del món acadèmic també hi estan presents les famílies dels recents graduats i graduades, pretenen reconèixer l’esforç i donar l’enhorabona a l’estudiantat que ha finalitzat els seus estudis.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *