Martes, 18 de diciembre, 2018  |  
Galí defensarà en el fòrum d’alcaldes de la Comunitat una passarel·la accessible i més Rodalies a Almassora Galí defensarà en el fòrum d’alcaldes de la Comunitat una passarel·la accessible i més Rodalies a Almassora

- 16 abril, 2018 -

L'alcaldessa recorda que baixadors com el de Vila-real sí tenen ascensor, "fet que afavoreix el trànsit de passatgers amb mobilitat reduïda o carros” Galí defensarà en el fòrum d’alcaldes de la Comunitat una passarel·la accessible i més Rodalies a Almassora

Galí recorda que baixadors com el de Vila-real sí compten amb ascensor, fet que afavoreix el trànsit de passatgers amb mobilitat reduïda o carros”

Castellón Información

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, defensarà avui a València la necessitat que Adif adeqüe la passarel·la que creua les vies per a fer-la accessible i que el Ministeri de Foment atenga la petició d’incrementar la freqüència de pas dels Rodalies per la localitat. Es tracta de “dues reclamacions que creiem fonamentals” i que l’edil traslladarà al fòrum d’alcaldes de la Comunitat Valenciana convocat pel director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, per a debatre la situació dels Rodalies.

“D’una banda, garantir l’accessibilitat de la passarel·la és imprescindible perquè en aquests moments tenim una obra acabada que és totalment inaccessible, la qual cosa dissuadeix a molts veïns d’acudir a l’estació d’Almassora a agafar el tren”, ha indicat Galí. En aquest sentit, la primera edil ha recordat que baixadors com el de Vila-real sí compten amb ascensor, fet que afavoreix el trànsit de passatgers amb mobilitat reduïda, carros de bebè o equipatge pesat.

“D’altra banda, demanem que s’incremente el nombre de trens de rodalies amb parada en la nostra localitat per a evitar també aqueix desplaçament a Castelló i Vila-real, que és precisament el que volem atallar: que els usuaris hagen d’utilitzar el seu vehicle per a connectar amb l’estació”, ha apuntat.

Al mateix temps, Galí ha agraït a Adif les millores realitzades en l’estació d’Almassora i el seu entorn, entre les quals figuren la renovació del mobiliari, l’aposta per enllumenat eficient i la pintura de la façana. Açò s’ha sumat a la creació d’un aparcament en els voltants i a l’adequació de la vorera que connecta l’estació amb el casc urbà per a millorar l’accessibilitat, ambdues actuacions executades amb fons municipis.

A més, la munícip ha valorat com a “imprescindibles” les obres que executa Adif en aquests moments en el pont de la via que travessa l’entrada al municipi i que han obligat a desviar el tràfic fins al Scalextric. “Són uns treballs necessaris per a garantir la seguretat dels usuaris del tren i del tràfic rodat de la carretera inferior que, malgrat les molèsties, han de desenvolupar-se per a evitar un accident que podria ser gravíssim”, ha declarat. Respecte a les molèsties, Galí confia que Subdelegació del Govern atenga en breu la petició de col·laborar en la regulació del tràfic per a minimitzar embossos en hores punta.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *