Sábado, 8 de agosto, 2020  |  
La Flama de Canigó arribà a Vinaròs la vespra de Sant Joan La Flama de Canigó arribà a Vinaròs la vespra de Sant Joan

- 24 junio, 2020 -

La celebració d'aquest acte data a la capital del Baix Maestrat des de l'any 1972 La Flama de Canigó arribà a Vinaròs la vespra de Sant Joan

La celebració d’aquest acte data a la capital del Baix Maestrat des de l’any 1972

Juan José Benito/Castellón Información

La vesprada del dimarts, vespra de Sant Joan, arribà a Vinaròs la Flama del Canigó, encara que en aquesta ocasió l’acte va ser molt diferent per el Covid-19.

L’acte, organitzat per l’Associació Cultural Jaume I de Vinaròs, es va portar a terme davant la porta de l’ajuntament a les cinc i mitja de la tarde, seguint la tradició que es va iniciar en l’any 1972.

Uns representants  de d’Ómnium Cultural de Barcelona van portar la Flama del Canigó fins el sud de Catalunya, on una delegació del municipi de La Sénia la va agafar, així com un altra de Benicarló, que la va portar fins Vinaròs en bicicleta.  A les escales de l’ajuntament es va encendre el cresol de Vinaròs.

El manifest el va llegir la professora Núria Gil i la representació municipal va córrer a càrrec de les regidores Anna Fibla i Berta Domènech.

En aquesta ocasió, per la pandèmia del Covid-19, no va haver repartiment de coca de San Joan i mistela, encara que si va actuar a Colla de Dolçaina i Tabal de Vinaròs.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *