Sábado, 6 de junio, 2020  |  
La fira outlet Street Market de Castelló revitalitzarà el comerç local del 3 al 6 d’octubre La fira outlet Street Market de Castelló revitalitzarà el comerç local del 3 al 6 d’octubre

- 2 octubre, 2019 -

La plaça Santa Clara acollirà aquest espai dedicat al comerç tradicional amb productes de descompte La fira outlet Street Market de Castelló revitalitzarà el comerç local del 3 al 6 d’octubre

La plaça Santa Clara acollirà aquest espai dedicat al comerç tradicional amb productes de descompte

Castellón Información

La plaça Santa Clara de Castelló acollirà des del dijous dia 3 d’octubre al diumenge dia 6 una nova edició de la fira del comerç local dedicada al outlet Castelló Street Market. La cita està organitzada per l’associació Castelló Espai Comercial amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria d’Innovació Comercial, que dirigeix el primer tinent d’alcalde i edil David Donate.

Amb Castelló Street Market, l’organització i l’Ajuntament busquen donar suport als empresaris del petit i mitjà comerç tradicional gràcies a un espai obert i públic en ple centre de ciutat on poder oferir producte outlet a preu econòmic i atractiu i donar a conéixer les botigues tradicionals.

Així, la plaça Santa Clara albergarà 31 estands des d’aquest dijous i fins a les 14.00 hores del pròxim diumenge dia 6 d’octubre. La fira obrirà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 21.00 hores durant aquest dijous, divendres i dissabte. El diumenge, l’obertura serà de 10.00 a 14.00 hores.

En aquesta V edició de Castelló Street Market, l’associació Espai Comercial ha organitzat un concurs per a promocionar la fira del outlet i el comerç local dotat de 300 euros. Per a això, els participants han de pujar a Instagram una foto d’aquest esdeveniment amb l’etiqueta #CsStreetMarket. Les condicions del concurs es poden consultar en el perfil de Facebook de Castelló Espai Comercial.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *