Domingo, 5 de julio, 2020  |  
El Festival de Jazz de Peníscola continua amb l’esperat concert de Chano Domínguez i Spanish Brass El Festival de Jazz de Peníscola continua amb l’esperat concert de Chano Domínguez i Spanish Brass

- 17 julio, 2019 -

Tindrà lloc el divendres 19 de juliol a les 23.00 hores al Palau de Congressos en la 15ª edició del certamen El Festival de Jazz de Peníscola continua amb l’esperat concert de Chano Domínguez i Spanish Brass

Castellón Información

La 16a edició del Festival Internacional de Jazz de Peníscola, organitzada per l’Institut Valencià de Cultura, portarà el divendres 19 de juliol a les 23.00 hores al Palau de Congressos el concert de Chano Domínguez & Spanish Brass amb l’espectacle ‘Puro de oliva’.

Chano Domínguez no necessita presentació, la seua prolífica carrera internacional representant el flamenc és aval d’un artista complet en tots els sentits, i Spanish Brass representa el saber fer en la música de cambra al més alt nivell. Després d’una trobada a Seattle (EUA), on Chano va assistir a un concert del quintet, va sorgir la màgia necessària per a poder crear i projectar el nou espectacle ‘Puro de oliva’.

A més de la música que ha compost ‘ex professo’ per a aquest concert el mateix Chano Domínguez, el repertori es complementa amb arranjaments d’obres que Chano ha escrit per a altres artistes com Wynton Marsalis o Jerry González. Tot això fa d’aquest espectacle un perfecte ambaixador de la nostra cultura i de la nostra música. En tot l’espectacle comptaran amb la col·laboració especial de Pablo Domínguez al caixó flamenc.

Les entrades dels diferents concerts que componen el festival poden adquirir-se en les taquilles de l’Auditori de Castelló i al Palau de Congressos de Peníscola, i, a més, en la pàgina instanticket.es, amb un preu entre 10 i 20 euros.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *