Domingo, 17 de noviembre, 2019  |  

- 25 junio, 2019 -

Els quatre projectes s'exposen en l'event des del programa impulsat pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Els quatre projectes s’exposen en l’event des del programa impulsat pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana

Castellón Información

El proper dijous a les 18:30 tindrà lloc el Festival de Cultura Resident Castelló, que acull projectes que han sigut desenvolupats des de febrer en el Museu de Belles Arts de Castelló. Els projectes són resultats de les residències d’investigació artística del programa Cultura Resident del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. A més, el festival ha estat organitzat per la Direcció general de Cultura i Patrimoni i també pel Consorci de Museus de la Comunitat. Durant la presentació hi haurà cl·loquis, instal·lacions interactives i visuals o també, altres elements produïts en el marc de la residència. L’event serà totalment gratuït i se presentaran els resultats finals de les quatre residències en diferents llocs del museu.

Els projectes que s’hi exposen reben el nom de ‘Raïm’, de la valenciana Estela Sanchis, que tracta sobre fotografia contemporània del territori valencià;’El objeto caligráfico sonoro’, del gallec Berio Molina també amb la presentació de la publicació ‘Sonas’, sorgida de la residència; ‘Expressions de la ramaderia extensiva’, un col·lectiu entre Itàlia i València amb Lorena Mulet i Marco Ranier, que a més, hi estaran acompanyats per pastors, artesans i trashumants de la província de Castelló; també s’hi compatrà amb una aula multimèdia organitzada pels artistes madrilenys Hyperstudio (Diego Iglesias i Cristóbal Baños) amb el projecte  ’74 °C. Aproximació a la cultura material des de l’entorn digital, a partir de la col·lecció de ceràmica valenciana de Museu de Belles Arts de Castelló’

PROGRAMACIÓ:

  • 18:30h:Benvinguda amb artistes a la sala d’actes del Museu de Belles Arts de Castelló.
  • 19:00h:“El objeto caligráfico sonoro”, Berio Molina. Presentació i col·loqui. Sala d’actes.
  • 19:30h:“74 °C. Aproximació a la cultura material des de l’entorn digital a partir de la col·lecció de ceràmica valenciana de Museu de Belles Arts de Castelló”, Hyper Studio (Cristóbal Baños i Diego Iglesias). Instal·lació multimèdia i col·loqui. Sala Ceràmica I.
  • 20:00h:“Expressions de la ramaderia extensiva”, Lorena Mulet i Marco Ranieri. Videoinstal·lació, cartografies i conversa amb pastors, artesans i transhumants de la província. Claustre del Museu.
  • 20:30h: “Raïm”, Estela Sanchis. Instal·lació fotogràfica al claustre del Museu i sessió de DJ f
    otogràfic a la sala d’actes.
  • 21:00h:Tancament al claustre

 

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *