Lunes, 3 de agosto, 2020  |  
El Feslloc, festival de música a Benlloc, decideix tirar endavant amb l’edició d’aquest any el 9, 10 i 11 de juliol El Feslloc, festival de música a Benlloc, decideix tirar endavant amb l’edició d’aquest any el 9, 10 i 11 de juliol

- 16 junio, 2020 -

Les entrades ja comprades hauran de decidir si volen participar en un sorteig (on sortiran 100) per poder assistir El Feslloc, festival de música a Benlloc, decideix tirar endavant amb l’edició d’aquest any el 9, 10 i 11 de juliol

Les entrades ja comprades hauran de decidir si volen participar en un sorteig (on tan sols sortiran beneficiades 100) per poder assistir

Castellón Información

El Feslloc, el festival per excel·lència de música en valencià de la província de Castelló, va deixar al seu públic sorprès el 8 de maig de 2020 en plena crisi de la Covid-19, quan anunciaren que el festival sí que se celebrava. Des d’aleshores, tot ha sigut expectació entorn el festival de Benlloc. Hui el festival ha donat tots els detalls sobre com serà la seua propera edició amb el lema  “Cuidem la música, cuidem-nos!”. El festival manté els seus tres dies de festival, però amb aforament. El Feslloc també ha anunciat com farà per gestionar totes les entrades venudes i el seu aforament. 

Feslloc 2020

Aquesta qüestió és la que més expectativa ha creat entorn el festival, ja que eren moltes les entrades ja adquirides. “No tothom podrà venir al Feslloc, no ens queda altra que fer un sorteig”, explica Xavi Ginès, co-director del festival i continua: “volem que la gent que tenia entrada, si vol, puga optar a venir, i la gent que encara no l’havia comprada però que té un compromís amb el festival, també ho puga fer”.

Ginès assegura que, en tot cas, tothom que tenia entrada podrà optar a retorn de l’import, perquè tristement no tothom podrà venir. A més a més, una altra de les notícies importants que cal tindre en compte és que tant dijous com divendres les actuacions seran a l’auditori, on només podran accedir els veïns de la població. El dia fort (dissabte) sí que comptarà amb les persones que guanyen el sorteig i que a continuació s’explica com es gestionarà:

Com es gestionaran les entrades venudes?

El festival convida a les persones que ja havien adquirit l’entrada a invertir en un fons d’ajuda per als i les treballadores de la música en valencià a canvi de beneficis per a l’edició de l’any 2021. Aquesta pandèmia ha provocat que la música (ara més que mai) necessite el suport de les seues oients i aquesta mena de campanyes també s’han vist en grups com Ebri Knight o (molt abans del coronavirus) el duet valencià Mireia Vives i Borja Penalba. Qui abogue per invertir en aquest fons, també entra automàticament en un sorteig per poder assistir al Feslloc (tan sols eixiran beneficiades 100 entrades). 

Feslloc 2019

Qui, per altra banda, no desitge participar, pot guardar la seua entrada per a la propera edició, o bé, demanar el retorn de l’import. També hi ha opció per qui decidisca comprar ara l’entrada: hi haurà dues “entrades activista”, de 12 i 24 euros. Aquestes quantitats es destinaran al fons d’ajuda i els seus compradors també gaudiran de beneficis per a la propera edició. L’entrada de 24 euros, per altra banda, inclou que el seu comprador o compradora accedisca automàticament a eixe sorteig que li permetrà (o no) poder anar al festival.

Cal tindre en compte que les persones que guanyen el sorteig tindran tantes entrades com hagin adquirit i si només havia comprat una, podrà anar amb una segona persona. Aquest sorteig es realitzarà el 5 de juliol a les 19:00 hores i es podrà seguir aportant al fons d’ajuda fins el 19 de juliol. 

Quin serà el cartell? 

Els grups que s’uniran a aquesta etsranya edició del Feslloc seran La Fúmiga, Smoking souls, Jazzwoman, El Diluvi, Feliu Ventura, Tardor, Tesa, Jonatan Penalba i Cactus,  qui protagonitzen el cartell del dissabte. El festival manté la majoria de les actuacions i contriuirà al sosteniment dels músics amb un sou digne ja acordat amb anterioritat de la crisi sanitària.

El festival se celebrarà dijous, divendres i dissabte. El dissabte (el seu dia més fort) serà a un lloc que el festival encara no ha volgut esmentar, però que informa que està a 13 kilòmetres de la població. El veïnat de Benlloc ja pot sospitar o fer apostes d’on serà aquest festival.  El dijous i el divendres les actuacions tindran lloc a l’auditori municipal.

El dissabte, per la seua banda, és quan les persones que hagin adquirit la seua entrada i que no són de Benlloc, podran gaudir de la música. Aquesta edició del festival no té acampada i el públic serà molt reduït, amb espais diferenciats i separats segons grups d’amics. Cal tindre en compte que el benefici de les entrades no serà per a finançar el festival, sinó per al fons d’ajuda anteriorment esmentat. El Feslloc d’aquest any se sostindrà amb els fons propis de l’Ajuntament i de l’Escola Valenciana. 

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *