Jueves, 21 de febrero, 2019  |  
Faemino y Cansado faran riure al Teatre Payà de Borriana el proper 24 de novembre Faemino y Cansado faran riure al Teatre Payà de Borriana el proper 24 de novembre

- 9 agosto, 2018 -

Les figures de primer nivell tornaran al emblemàtic local i les entrades ja estan a la venda Faemino y Cansado faran riure al Teatre Payà de Borriana el proper 24 de novembre

Les figures de primer nivell tornaran al emblemàtic local i les entrades ja estan a la venda

Castellón Información

El Teatre Payà de Borriana acollirà l’espectacle d’un dels millors duos humorístics de l’actualitat. El 24 de novembre a les 20.30 h, Faemino i Cansado pujaran a l’escenari del Teatre Payà per a presentar l’espectacle “Qui Va tenir, va retenir”.

El clàssic duo humorístic format per Ángel Javier Pozuelo Gómez, Cansat, i Juan Carlos Rierol Urbina, Faemino, inicien la seua carrera en els anys 80 del segle passat. Aparicions en televisió, alhora que compaginaven els seus espectacles de sala, i el seu humor tan inclassificable, els van convertir en uns artistes indispensables a l’humor espanyol de l’última part del segle XX, creant gags i nombres primordials dins de l’imaginari de la comèdia estatal.

Les entrades ja estan a la venda en el portal yalastengo.com. Segons explica el duo còmic “quan Faemino i Cansado encaren la creació d’un nou espectacle la seua preocupació primera és aconseguir l’excel·lència. No sempre ho aconsegueixen. Per exemple en Qui Va tenir, va retenir!, per descomptat que no. Quan decideixen quin serà el tema que conduïsca el seu nou espectacle rebutgen habitualment qualsevol idea ja realitzada”. En Qui Va tenir, va retenir!, no ha sigut el cas.

Quan cerquen com serà la posada en escena del seu nou espectacle intenten no repetir mai cap element, ja siga d’escenografia o il·luminació. En Qui Va tenir, va retenir! no ha sigut possible. Quan Faemino i Cansado dissenyen la producció d’un nou espectacle mai els espanta el cost econòmic, mai eliminen un gag o un sketch per a car que resulte portar -l’a escena. en Qui Va tenir, va retenir !, no obstant açò, la producció ha sigut més aviat austera. en definitiva, si no és excel·lent ni hi ha tema, repeteixen posada en escena i és barat, que aporta qui Va tenir, va retenir !, a la carrera de Faemino i Cansado dues coses a la qual més important: Riures i Reminiscències”.

D’aquesta manera, el Teatre Payà torna a comptar amb figures de primer nivell en el seu escenari.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *