Jueves, 1 de octubre, 2020  |  
Èxit de participació en la ruta per les oliveres de Canet lo Roig Èxit de participació en la ruta per les oliveres de Canet lo Roig

- 2 agosto, 2020 -

De la mà de Itinerantur els participants van poder conéixer el patrimoni cultural i natural del municipi Èxit de participació en la ruta per les oliveres de Canet lo Roig

De la mà de Itinerantur els participants van poder conéixer el patrimoni cultural i natural del municipi

Castellón Información

Emmarcada en la programació de l’Estiu Cultural, organitzat per l’Ajuntament de Canet amb la col·laboració de diverses associacions locals, ahir es va portar a terme la ruta “Canet, oliveres mil·lenàries al capvespre”. L’activitat va congregar a un nodrit nombre de participants i, de fet, l’interés generat va propiciar que es completara la xifra màxima d’assistents establida per les autoritats sanitàries per la incidència de la covid-19.

De la mà de Itinerantur, empresa especialitzada en el turisme sostenible i interpretatiu, els participants van poder conéixer el patrimoni cultural i natural del municipi.

El recorregut, d’escassa dificultat, va discórrer entre cultius de vinyes i oliveres i va culminar amb un piscolabis a l’aire lliure, a la llum de la lluna i en plena naturalesa, amenitzat amb una actuació musical en viu.

En la mateixa línia, s’ha programat una ruta nocturna el pròxim 15 d’agost, a les 22 hores, en la qual els assistents tindran ocasió de descobrir el patrimoni monumental de la localitat i familiaritzar-se amb un entorn únic. La caminada és apropiada per a totes les edats.

L’alcaldessa de Canet, María Ángeles Pallarés, va animar a veïns i visitants a participar activament en els actes programats, “juntament amb les rutes temàtiques, que són una proposta més que recomanable per a gaudir de l’estiu perquè, a més de practicar senderisme amb la família i els amics, tenen un component didàctic; el Estiu Cultural inclou altres activitats que, de ben segur, faran les delícies del públic”.

Èxit de participació ,  ruta per les oliveres ,  Canet lo Roig

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *