viernes, 30 de octubre, 2020  |  
Benassal finalitza el mes de l’avellana amb gran èxit de participació Benassal finalitza el mes de l’avellana amb gran èxit de participació

- 7 noviembre, 2019 -

El pròxim 28 de març de 2020 el Tour Abrazos de El Arrebato arribarà a a la localitat Benassal finalitza el mes de l’avellana amb gran èxit de participació

El pròxim 28 de març de 2020 el Tour Abrazos de El Arrebato arribarà a a la localitat

Castellón Información

Benassal ha celebrat durant el mes d’octubre diverses jornades dedicades a l’avellana. Amb activitats per a grans i menuts, el municipi ha vist com centenars de veïns, veïnes i visitants han gaudit amb els jocs, tallers, degustacions i rutes senderistes.

Així, per l’Oficina de Turisme del municipi han passat més de 600 persones en l’últim mes buscant informació sobre les jornades i les activitats a realitzar.

mes de la avellana benassal  (1)Del 12 d’octubre al 03 de novembre, s’ha pogut visitar l’exposició de la Tourist Info ‘L’avellana: fruit de tardor’; s’han pogut degustar diferents menús i plats elaborats amb avellana en els bars i restaurants locals, així com s’han pogut adquirir productes amb l’avellana com a protagonista en diferents establiments gastronòmics.

Juntament amb les activitats permanents durant tot el Mes de l’Avellana, també es va poder participar en una xarrada sobre la importància del fruit sec en la dieta oferida per Paula Miralles, en un taller de manualitats amb closques d’avellana i d’elaboració de gelats i en dues visites guiades per un bancal d’avellaners i pel paisatge dels avellaners a Benassal. A més, els xiquets i xiquetes del CEIP Alcalde Fabregat han realitzat el concurs de relats ‘L’avellana és protagonista’ i els guanyadors han tingut l’oportunitat de llegir els seus escrits en públic.

El 28 de març El Arrebato actuarà a la localitat

El 28 de marzo El Arrebato actuará en BenassalEl pròxim 28 de març de 2020 el Tour Abrazos de El Arrebato arribarà a Benassal. El municipi viurà el 20 aniversari del cantautor sevillà autor de temes com ‘Si la hubieras visto’ o ‘Búscate un hombre que te quiera’.

Des d’Emboladores B&I (Benassal – La Iglesuela del Cid) s’ha organitzat un concurs d’entrades en el seu perfil de Facebook que durarà fins al diumenge 01 de desembre. Per a més informació consultar el seu perfil de Faceboo00k.

Google+
Whatsapp Telegram