Viernes, 22 de marzo, 2019  |  

- 16 abril, 2018 -

Ignasi Garcia Felip. Portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló La política està devaluada. I repetir argumentaris com un mantra, fent oïdes sordes als adversaris... Està justificat

Ignasi Garcia Felip. Portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló

La política està devaluada. I repetir argumentaris com un mantra, fent oïdes sordes als adversaris polítics, no aconseguirà regenerar-la.

El més valuós per un polític és la seua paraula, per això sorprèn com determinats càrrecs la malbaraten amb tanta tranquil·litat, segurament perquè no tenen cap intenció d’usar-la més que per la propaganda.

En la passada tertúlia en la televisió local, vaig poder viure els dos exemples que regnen ara en la dreta. Per un costat la portaveu popular, a l’estil de “San Manuel bueno, mártir”, repeteix fins a la sacietat que ella i sols ella mira pel bé de Castelló, ho repeteix tantes vegades que ja fa dubtar si està fent propaganda o com San Manuel, s’està autoconvencent.

I per altra banda està Ciudadanos. El d’aquesta gent és de nota, perquè la repetició de l’argumentari, ha substituït totalment, a poder raonar amb arguments, fins al punt d’obviar la realitat de tal manera que acaben mentint d’una forma flagrant. Primer vam haver d’escoltar com la portaveu de C’s venia a dir que els pressupostos que han presentat Rajoy i Rivera, que són sols de Rajoy excepte en les coses bones, això és mèrit seu, però que els pressupostos són del PP, però tampoc, vamos, ni sí, ni no, sinó “todo lo contrario”.

Però si amb això no hi havia prou, la portaveu de C’s va responsabilitzar a Compromís de la quota basca, i de la injustícia en el finançament autonòmic, i au. Poc importa si les reformes del finançament injust amb la nostra autonomia les han fet els populars i socialistes. I amb memòria selectiva, oblida de forma intencionada que no fa ni cinc mesos Compromís votàvem en contra d’incrementar el concert basc mentre continuaré havent-hi desigualtat en el finançament. Ens responsabilitzava per amagar les seues vergonyes de donar el poder a un partit que no compleix els acords i que ells són incapaços de fer-los complir.

Una falta total de capacitat d’escoltar i raonar, que justifica totalment la desafecció de la política per part de la ciutadania, perquè qui voldria seguir a polítics que estan més prop dels hater de les xarxes socials que de càrrecs que treballen pel benestar de la gent?

Google+
Whatsapp Telegram


  • ¿Y que opina usted de la financiación ilegal del Bloc,parte importante de Comoromis?
    Otro vividor de lo público que no sabe no contesta.
    Seguimos inmersos en la misma mierda de siempre. Los de antes y los de ahora.
    Quina merda de politics!!!

    Responder

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *