Domingo, 15 de septiembre, 2019  |  
Esports de Benicarló convoca subvencions per a clubs i entitats esportives Esports de Benicarló convoca subvencions per a clubs i entitats esportives

- 22 agosto, 2019 -

La data màxima per a presentar la documentació al registre d'entrada municipal és el 16 de setembre de 2019 Esports de Benicarló convoca subvencions per a clubs i entitats esportives

La data màxima per a presentar la documentació al registre d’entrada municipal és el 16 de setembre de 2019

Castellón Información

L’Ajuntament de Benicarló, a través de la Regidoria d’Esports, torna a convocar les subvencions anuals per a entitats o clubs esportius que han realitzat competicions esportives federades i activitats d’esport espectacle a l’any 2018. El termini per a presentar la documentació finalitza el 16 de setembre.

Un any més, la Regidoria d’Esports convoca les subvencions anuals per a entitats o clubs esportius que han organitzat competicions esportives federades i activitats d’esport espectacle durant l’any 2018. Les dos convocatòries són de lliure concurrència i compten amb 85.000 euros per a les subvencions anuals d’entitats o clubs esportius i amb 3.000 euros per a les subvencions d’activitats d’esport espectacle.

Les convocatòries apareixen publicades al BOP nº103, del 17 d’agost de 2019. La data màxima per a presentar la documentació al registre d’entrada municipal és el 16 de setembre de 2019. Els clubs interessats poden descarregar-se els impresos a la pàgina web municipal.

D’altra banda, les entitats esportives que necessiten assessorament per a emplenar la documentació poden adreçar-se, amb cita prèvia, al Servei d’Esports de l’Ajuntament. Per tal de demanar cita presencial els clubs poden posar-se en contacte amb el Servei d’Esports a través del correu electrònic correu.esports@ajuntamentdebenicarlo.org.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *