jueves, 29 de octubre, 2020  |  
Espaitec organitza la ‘I Jornada d’Impuls a la Creació d’Spin-Off UJI’ en format en línia el pròxim 30 de setembre Espaitec organitza la ‘I Jornada d’Impuls a la Creació d’Spin-Off UJI’ en format en línia el pròxim 30 de setembre

- 22 septiembre, 2020 -

La jornada té com a objectiu donar a conéixer entre el personal investigador oportunitats empresarials Espaitec organitza la ‘I Jornada d’Impuls a la Creació d’Spin-Off UJI’ en format en línia el pròxim 30 de setembre

La jornada té com a objectiu donar a conéixer entre el personal investigador oportunitats empresarials

Castellón Información

El Vicerectorat d’Investigació i Transferència de la Universitat Jaume I de Castelló promou el 30 de setembre la ‘I Jornada d’Impuls a la Creació d’Spin-Off UJI‘, en format en línia. La jornada està organitzada per Espaitec, Parc Científic i Tecnològic de l’UJI, i compta amb el finançament de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), a través de la seua línia d’actuació destinada al Suport a l’Emprenedoria Innovadora.

L’objectiu d’aquesta jornada virtual, emmarcada en el projecte Tech2Business, és donar a conéixer al personal investigador de la Universitat Jaume I les possibilitats que ofereix la creació d’una spin-off, iniciativa empresarial promoguda per membres de la comunitat universitària, a partir del coneixement generat i dels resultats d’investigació.

En el programa s’inclouen temàtiques referents als tràmits administratius que ha de seguir per a constituir la seua empresa, així com les subvencions o ajudes a les quals poden accedir per a crear la seua empresa spin-off. En aquesta part, participaran Ismael Rodrigo, director de l’Oficina de Cooperació en Recerca i Desenvolupament Tecnològic de l’UJI (OCIT), i Maria José Tomàs, tècnica del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI).

El director d’Espaitec, Juan Antonio Bertolín, compartirà amb els assistents els diferents programes de suport a la creació d’empreses que el parc desenvolupa. Durant la jornada es comptarà també amb la presència empreses spin-off d’èxit com Expander Tech (Universitat Jaume I), Bioinicia (Universitat de València) i Iquarobotics (Universitat de Girona). Els representants d’aquestes empreses també compartiran la seua experiència en la posada en marxa, creixement i desenvolupament de les seues iniciatives.

En la jornada es presentarà la ‘Guia Ràpida‘ per a la creació d’spin-offs universitàries, guia dirigida al personal investigador, tant consolidat com en formació, sobre els passos que s’han de seguir per a posar en marxa un projecte empresarial, a partir de resultats d’investigació susceptibles de generar innovació.

Google+
Whatsapp Telegram