Lunes, 24 de junio, 2019  |  
Espaitec i Cátedra Increa cerquen idees per a problemes quotidians de la societat de Castelló Espaitec i Cátedra Increa cerquen idees per a problemes quotidians de la societat de Castelló

- 11 octubre, 2018 -

Al finalitzar el programa els dos millors projectes podran optar a 20.000 euros en ajudes per a engegar l'empresa Espaitec i Cátedra Increa cerquen idees per a problemes quotidians de la societat de Castelló

Al finalitzar el programa els dos millors projectes podran optar a 20.000 euros en ajudes per a engegar l’empresa

Castellón Información

Espaitec i Càtedra Increa, amb la col·laboració de Secot Castelló, cerca idees susceptibles de convertir-se en projectes emprenedors amb impacte social, tecnològic o mediambiental. Per exemple, alternatives per al turisme massiu, facilitar l’accés a aigua potable en llocs remots, afavorir l’accés a un habitatge digne, lluitar contra els mosquits sense danyar el medi ambient o utilitzar la impressió 3D per a ajudar als discapacitats, són solament alguns dels reptes socials en cerca de solució a través del programa UJI Emprèn OnSocial.

Per a açò, UJI Emprèn OnSocial seleccionarà les idees més innovadores i compromeses per a convertir-se en empresa i oferirà formació i assessorament personalitzat durant el curs 2018/2019. Al finalitzar el programa els dos millors projectes, tant per l’evolució de la idea com pel seu potencial, podran optar a 20.000 euros en ajudes per a engegar l’empresa.

Tots els reptes estan publicats en la plataforma del programa http://ujiempren-onsocial.uji.es, tant les solucions als reptes existents com a nous reptes identificats es poden presentar a través de la plataforma fins al 14 d’octubre de 2018.

El programa es dirigeix a tota la comunitat universitària, entenent-la com: alumnat UJI; Alumni SAUJI amb 5 anys màxims d’antiguitat; personal docent i investigador; personal d’administració i serveis; i emprenedors que hagen participat en la primera edició. Per a la selecció de projectes es consideraran factors com el grau d’innovació del projecte, el seu caràcter social i especialment, el compromís potencial de treball en el projecte per part de l’equip promotor.

Consulta els reptes publicats: http://ujiempren-onsocial.uji.es/retos/

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *