Jueves, 26 de abril, 2018  |  
Nules ensenya als escolars història i respecte a la natura amb visites als búnquers de la Guerra Civil i a l’Estany  Nules ensenya als escolars història i respecte a la natura amb visites als búnquers de la Guerra Civil i a l’Estany 

- 20 abril, 2017 -

El Cronista de la Vila, Vicent Felip Sempere, és l’encarregat d’aquestes visites didàctiques, que a més estan obertes a qualsevol públic interessat  Nules ensenya als escolars història i respecte a la natura amb visites als búnquers de la Guerra Civil i a l’Estany 

Castellón Información 

estany nulesAlumnes i professors de diferents cursos de primària d’alguns dels col·legis de Nules han participat en diferents visites guiades als búnquers de la Guerra Civil i al parc natural de l’Estany per a conèixer la història i el patrimoni natural local.

El Cronista de la Vila, Vicent Felip Sempere, és l’encarregat de dur a terme aquestes visites didàctiques, que a més estan obertes a qualsevol públic interessat.

El principal objectiu d’aquestes visites guiades és ensenyar als més menuts la riquesa que hi ha al terme municipal de Nules en quan a patrimoni històric  natural, a la vegada que es pretén involucrar-los en el respecte al medi ambient i en apreciar els seus arrels.

“En una de les visites guiades, a alumnes de quint i sisé de primària, he tingut l’oportunitat d’explicar els orígens de les sèquies i el seu paper tan important de dur l’aigua fins a la mar. Són poques les vegades que es pot parlar d’aquest tema, ja que les sèquies no porten aigua però en aquesta ocasió l’estat de neteja de les mateixes i l’aigua que portaven ho han fet possible”, explica el Cronista de la Vila.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *