Lunes, 3 de agosto, 2020  |  
Els socialistes d’Onda denuncien que el pagament mitjà a proveïdors de 6 a 10 dies des que governa el Ballester Els socialistes d’Onda denuncien que el pagament mitjà a proveïdors de 6 a 10 dies des que governa el Ballester

- 22 noviembre, 2019 -

Silvia Cerdà alerta que la despesa “continua augmentant, malgrat l'advertiment de l'interventor” Els socialistes d’Onda denuncien que el pagament mitjà a proveïdors de 6 a 10 dies des que governa el Ballester

Silvia Cerdà alerta que la despesa “continua augmentant, malgrat l’advertiment de l’interventor”

Castellón Información

El grup municipal socialista d’Onda denuncia que, en els tres primers mesos de govern Ballester, el pagament mitjà a proveïdors “ha augmentat de sis a deu dies”.

Segons explica la regidora del PSPV-PSOE en la localitat, Silvia Cerdà, “el termini des que s’aprova el pagament d’una factura fins que s’efectua l’abonament ha passat dels 6,34 dies del segon trimestre de l’any, quan teníem un govern socialista, a 10,57 dies en el tercer trimestre, amb la gestió del PP”.

Cerdà retrau que l’ajuntament “tarde més de deu dies a pagar les factures als proveïdors, i això que els diners en bancs ha passat de 4 a 11 milions”. Per a la socialista, aquesta situació “dóna compte de la poca capacitat de gestió de l’actual equip de govern, que està més pendent de fer propaganda que complir i pagar en el menor temps possible”.

Així mateix, Cerdà alerta que, en la liquidació del pressupost a 30 de setembre, “la despesa continua augmentant, malgrat l’advertiment de l’interventor, i s’ha sobrepassant el sostre de despessa que marca la llei en més de 3,2 milions d’euros”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *