Domingo, 8 de diciembre, 2019  |  
Elena Pastor Manzano i Julia López Soler ja són Reines Falleres de Borriana Elena Pastor Manzano i Julia López Soler ja són Reines Falleres de Borriana

- 14 julio, 2019 -

L'alcaldessa, Maria Josep Safont cridaba a les fins eixe moment candidates dins d'un saló de plens abarrotat Elena Pastor Manzano i Julia López Soler ja són Reines Falleres de Borriana

L’alcaldessa, Maria Josep Safont cridaba a les fins eixe moment candidates dins d’un saló de plens abarrotat

Castellón Información

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Borriana acollia a partir de les 19.00 hores el procés de selecció de les màximes representants de la localitat per a les Falles de 2020.

Borriana ReinaUn saló que es presentaba de gom a gom  i on es donava la benvinguda al públic tenin un record per a les falleres que deixaban el seu càrrec hui.

Seguidament s’ha explicat el procés de proposta de candidatura y el funcionament de la dinàmica per la qual es coneixerian les noves Regines Falleres de la localitat.

Tot seguit, s’ha procedit a la votació per part de les associacions, falles i finalment, la regidora de Festes del Consistori i presidenta de la Junta Local Fallera, Lluisa Montferrer.

Borriana Reina 3Finalment la secretaria de l’Ajuntamament acompanyada per l’alcaldessa Maria Josep Safont es retiraban per a fer el recompte de vots.

Uns tensos minuts d’espera que s’han trencat quan l’alcaldessa ha cridat per telèfon a les ja noves Reines Falleres de la localitat.

Julia López Soler, de la Falla Societat Club 53 serà la Fallera Major Infantil mentre Elena Pastor Manzano de la Falla Club Ortega sera la màxima representant de Borriana en les properes Falles de 2020.

reinas falleras de Borriana 2020

Després de l’anunci, dos vehicles oficials s’han desplaçat als domicilis de les futures Reines Falleres i les han traslladades a l’Ajuntament per a complir amb l’acte de presentació davant les autoritats i davant de la gran família fallera.

Al mes de novembre se celebrarà l’acte oficial de traspàs del regnat de mans de les actuals Reines Falleres, María Zamora Fenollosa i Anne Alòs Palomero.

 

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *