Jueves, 20 de junio, 2019  |  

- 11 octubre, 2018 -

El programa que presentaran es titula Beethoven i la modernitat i comptarà amb obres de Beethoven, Shostakovich, Rachmaninov i Turina

El programa que presentaran es titula Beethoven i la modernitat i comptarà amb obres de Beethoven, Shostakovich, Rachmaninov i Turina

Castellón Información

TRIO ITURBI CARTELLEl pròxim diumenge dia 14 d’octubre, a les 19 h, al Teatre Payà, la Regidoria de Cultura ha programat, conjuntament amb l’Institut Valencià de Cultura, el concert del Trio Iturbi.

El trio format per Fernando Pascual al violí, Jorge Fanjul al violoncel i Óscar Oliver al piano, naix fa aproximadament tres anys a partir d’altres agrupacions anteriors en les quals comparteixen unes inquietuds musicals que els portaran a desenvolupar més tard aquest nou i il·lusionant projecte musical. Junts han iniciat la seua marxa a través d’un dels repertoris més consistents, exigents i apassionants que els ha portats a actuar en ciutats com Sion, Achen, Colònia i Weimar entre unes altres. L’any passat van ser els guanyadors del Concurs de música de cambra Ciutat de Borriana.

El programa que ens presentaran al Teatre Payà es titula Beethoven i la modernitat i comptarà amb obres de Beethoven, Shostakovich, Rachmaninov i Turina.

El preu de les entrades serà de 5 € en platea i 4 € en les butaques de l’amfiteatre. Les entrades anticipades es poden adquirir en Buraudio (Escorredor, 58) el dijous de 9 a 13 h i de 18 a 20 h. En les taquilles del Teatre una hora abans del concert.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *