Martes, 21 de mayo, 2019  |  

- 12 marzo, 2019 -

La jornada serà inaugurada per la vicerectora d'Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez

La jornada serà inaugurada per la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez

Castellón Información

La Unitat de Suport Educatiu de la Universitat Jaume I de Castelló ha organitzat per divendres 15 de març la quarta jornada Estudia i Investiga, una trobada de l’estudiantat i professorat que participa en aquest programa amb la finalitat de posar en comú les idees i els treballs de l’alumnat que hi participa. La jornada es desenvoluparà d’11 a 14 hores a la sala d’actes de la Facultat de Ciències de la Salut.

La jornada serà inaugurada per la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez. Després hi haurà una taula rodona, al voltant dels deu anys del programa, amb la participació d’Inmaculada Usó, coordinadora del programa; Alberto González, graduat en Enginyeria Informàtica; Jaime Clemente, graduat en Dret; Andrea Cuevas; graduada en Psicología i José Aleixandre, graduat en Traducció i Interpretació.

En finalitzar, es farà el lliurament de diplomes a l’estudiantat participant en aquesta jornada i s’explicaran els pòsters amb els treballs que estaran exposats en l’exterior de la sala d’actes de la Facultat de Ciències de la Salut.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *