Viernes, 24 de mayo, 2019  |  
El PP de Nules reivindica el futur per a la localitat que l’actual Ajuntament “ha balafiat” El PP de Nules reivindica el futur per a la localitat que l’actual Ajuntament “ha balafiat”

- 14 marzo, 2019 -

Mario García, portaveu del PP, considera que “s’han perdut grans oportunitats que hem de ser capaços de recuperar perquè Nules mereix tot” El PP de Nules reivindica el futur per a la localitat que l’actual Ajuntament “ha balafiat”

Mario García, portaveu del PP, considera que “s’han perdut grans oportunitats que hem de ser capaços de recuperar perquè Nules mereix tot”

Castellón Información

El PP de Nules ha reivindicat el futur per a la localitat “que el pacte d’esquerres ha balafiat fins a l’extrem de provocar la intervenció del Consell”. “Nules mereix tot, generar ocupació en lloc d’incrementar l’atur, invertir en serveis en lloc de balafiar en dispendios, obrir serveis útils en lloc de desmantellar emblemes com la Cambra Agrària”.

Mario García, regidor i portaveu del PP, ha reivindicat el creixement que mereix la població i que “un pacte d’esquerres dedicat al malgaste ha balafiat”. I ho ha fet “perdent oportunitats com recórrer en cassació la compensació pel ecoparque”.

L’Àrea de Gestió 2 de residus ha decidit compensar a Nules per la gestió del ecoparque, un servei que Mario García, en la seua etapa d’alcalde, va exigir al consorci que finançara. “La compensació de 232.000 euros que ara, després d’anys de litigis, hem aconseguit, podria haver sigut molt major si l’alcalde que governa amb l’esquerra haguera decidit recórrer en cassació els pagaments”.

No obstant açò, ha lamentat García, “a Nules tenim un pacte especialista a gastar però no a lluitar ni treballar per Nules”. I el resultat és que “tanquen serveis útils i malgasten fins al punt de provocar el bloqueig dels comptes per part del Consell”. El resultat “és que Nules perd oportunitats i ingressos que hagueren beneficiat a Nules”.

Des del PP, Mario García reivindica “l’oportunitat de recuperar de nou l’orgull i la dignitat que amb aquesta esquerra manirrota hem perdut. Perquè Nules mereix mirar cap al futur amb la perspectiva de les oportunitats, el desenvolupament i el creixement que oferisca als nostres ciutadans serveis, millores i prestacions que siguen d’utilitat”. Per açò, ha assenyalat, “nosaltres hem seguit esforçant-nos pel nostre poble, pels nostres veïns, perquè són l’única cosa que importa”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *