Martes, 7 de julio, 2020  |  
El Comité Organitzador del IV Congrés Magdalener torna a cridar a la participació ciutadana El Comité Organitzador del IV Congrés Magdalener torna a cridar a la participació ciutadana

- 12 septiembre, 2017 -

Els comitès organitzadors van aprovar ahir el procediment de debat i votació de les ponències El Comité Organitzador del IV Congrés Magdalener torna a cridar a la participació ciutadana

Els comitès organitzadors van aprovar ahir el procediment de debat i votació de les ponències

Castellón Información

El Comité Organitzador del IV Congrés Magdalener es van reunir ahir de vesprada, dilluns, 11 de setembre, al Palau de la Festa, en la seua quarta sessió conjunta de treball.

Fiestas Magdalena 2016 Castellón Romería Cañas 2 28II16 (16)Els membres dels comités Científic i Tècnic, que integren el Comité Organitzador, van analitzar la difusió de la convocatòria i la participació ciutadana fins al moment, tan mitjançant la redacció de comunicacions com mitjançant les inscripcions al congrés, i van insistir, una vegada més, en la necessitat d’intensificar la comunicació i promoció per tots els canals possibles perquè la ciutadania s’assabente i s’anime a participar-hi activament.

En aquest sentit, es va decidir fer promoció, mitjançant una senzilla guia impresa sobre cóm participar en el congrés, en les presentacions de gaiata, en les pròximes reunions de les juntes de districte programades i en altres espais ciutadans. Tot i això, les informacions que van compartir els membres del comitè respecte de les comunicacions que circulen ja entre la ciutadania –es té notícia ja de gairebé una vintena de comunicacions- per a recollir suports generen bones expectatives al respecte.

Fiestas Magdalena 2016 Castellón Romería Cañas 28III16 (95)Els comitès organitzadors van aprovar ahir el procediment de debat i votació de les ponències perquè esdevinguen declaracions institucionals del IV Congrés Magdalener. Hi haurà una defensa inicial de la ponència presentada per part dels membres del Comité Organitzador que integren la taula corresponent a cada sessió. A aquesta defensa seguiran les defenses de cadascuna de les ponències alternatives que s’hagen presentat –si s’ha presentat alguna- a la ponència de la taula. Seguidament hi haurà un nou torn de paraula per als membres de la taula, a fi que puguen refutar les ponències alternatives presentades. Tot seguit es procedirà a la primera votació i, si guanya alguna de les ponències alternatives presentades, el text guanyador serà proclamat com a declaració institucional del congrés. Però, si guanya la ponència presentada per la taula del Comité Organitzador, es passarà a la defensa de les esmenes que s’hagen presentat a aquesta comunicació –si s’ha presentat alguna- per part dels congressistes. Després d’haver escoltat totes les propostes d’esmenes a la ponència de la taula del Comitè Organitzador es passarà a una segona votació sobre les esmenes i s’incorporaran aquelles que guanyen per majoria. La ponència de la taula, fetes les esmenes que hagen obtingut majoria de vots, passarà aleshores a convertir-se en declaracions institucionals del congrés.

Fiestas Magdalena Mascletá Tomás Castellón 29II16 (122)Per tal d’animar la inscripció al congrés, l’organització treballa ja en l’edició d’una cinta commemorativa numerada, semblant a la cinta que cada any s’edita per a la Romeria de les canyes, i una obra artística –també seriada- amb les quals s’agrairà la participació dels congressistes.

El Comité Organitzador del IV Congrés Magdalener van aprovar finalment la fórmula de distribució dels seus membres en les quatre taules temàtiques que elaboraran les ponències del congrés, un procés que es tancarà en la pròxima reunió, prevista per al dilluns, 25 de setembre, en la qual s’aprovaran definitivament les composicions d’aquestes taules.

Google+
Whatsapp Telegram


  • La baja inscripción que al parecer se deduce por la petición, se supone que siempre son los mismos, y la gente común no va a perder el tiempo para que no se solucione nada, si actos como el Prego y el desfile de Gayatas no se ha sabido solucionar, y organizar de forma que el Prego no exceda de dos horas y media y se haga un recorrido ligero sin perder tanto tiempo en paradas y cortes, de lo contrario se hace insoportable, así como desfilar con las picas con calvas de claveles haciendo esas picas asquerosas, y el desfile de Gayatas que la reina tenga que desfilar sin apenas gente porque debería de salir del principio a las 8.30 , adelantando el desfile y por tanto la entrada de carros y la romería, y volver a cuando las reinas no hacian la torna, pues hacerla y tener que ir a cambiarse de ropa y pelo es un agobio impresionante que no sufren la colla Pixavi, o sea que si eso no han sido capaces de solucionar y se ha dicho muchísimas veces para que perder tiempo en el hacer el faba.

    Responder

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *