Sábado, 24 de agosto, 2019  |  
Educació convoca els bons infantils destinant un 21% més que l’any anterior Educació convoca els bons infantils destinant un 21% més que l’any anterior

- 13 junio, 2019 -

La Conselleria ha destinat 55,5 milions d'euros d'ajudes per aquest proper curs 2019-2020 Educació convoca els bons infantils destinant un 21% més que l’any anterior

La Conselleria ha destinat 55,5 milions d’euros d’ajudes per aquest proper curs 2019-2020

Castellón Información

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGV) les ajudes del bo infantil destinades a famílies que escolaritzen els seus fills i filles de 0 a 3 anys en escoletes de titularitat privada de primer cicle en Educació Infantil i a famílies que escolaritzen de 0-1 i 1-2 a les escoletes municipals, en aquest proper curs 2019-2020. Aquest any, Conselleria ha destinat 55,5 milions d’euros, el que suposa un increment del 20’6 %  respecte l’any anterior.

Per poder beneficiar-se d’aquestes ajudes, els nens i nenes hauran d’haver nascut  (o previst) abans del 31 de desembre de 2019. Les famílies que matriculen els seus fills i filles de 0-3 anys en centres privats de primer cicle d’Educació Infantil i de 0-2 anys en centres municipals, tenen 10 dies hàbils per tramitar la seua sol·licitud a través d’aquest web (consultar aquí). Les famílies hauran de dirigir-se a l’apartat de ‘Serveis’ i després a ‘Procediments administratius-Seu electrònica’. Una volta tot aquest procés realitzat, les sol·licituds hauran de signar-se manualment i presentar-se als centres elegits amb la documentació requerida.

Totes les famílies que ja hi hagen gaudit d’aquestes ajudes en cursos anteriors, només hauran de lliurar la sol·licitut. Amb tot, si la situació d’aquestes famílies ha variat respecte el curs anterior, caldrà repetir tot el procediment. La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport tindrà en compte la renda familiar com a principal criteri a l’hora de concedir les ajudes. Per aquest motiu, l’import destinat a cada família variarà segons la renda de cada llar de l’exercici de l’any 2017. Amb tot, Conselleria ha incrementat els màxims i mínims d’ajuda per al tram de 2 a 3 anys. Cal tindre en compte que abans com a mínim mensual s’obtenien 80 euros i ara, seran de 90 euros. Per altra banda, abans com a màxim es contava amb 140 euros i a partir d’aquest curs, seran de 180 euros.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *