Sábado, 30 de mayo, 2020  |  
La Diputació continua lluitant contra els mosquits amb el seu Pla Provincial malgrat les pluges dels últims dies La Diputació continua lluitant contra els mosquits amb el seu Pla Provincial malgrat les pluges dels últims dies

- 3 septiembre, 2019 -

Els treballs per tal de combatre els insectes es continuaran realitzant fins que la temperatura mínima no siga inferior als 14 graus La Diputació continua lluitant contra els mosquits amb el seu Pla Provincial malgrat les pluges dels últims dies

Els treballs per tal de combatre els insectes es continuaran realitzant durant els pròxims mesos fins que la temperatura mínima no siga inferior als 14 graus

Castellón Información

La Diputació de Castelló continua amb els tractaments del Pla Provincial Antimosquits malgrat les pluges dels últims dies. Des de la institució s’hi ha informat que tots aquestos tractaments s’hi estan realitzant  “satisfactòriament”.  Així ho ha explicat el catedràtic de la Universitat de València que dirigeix aquest programa, Ricardo Jiménez, en el transcurs de la reunió que ha mantingut en el matí de hui amb el president de la Diputació, José Martí, i amb la diputada de Medi natural, María Jiménez.

DIPUTACIÓ antimosquits

Els treballs per a combatre al mosquit tigre es continuaran realitzant durant els pròxims mesos fins que la temperatura mínima no siga inferior als 14 graus, que és el llindar que marquen els protocols d’erradicació d’aquest tipus de plagues.

Una vegada conclosa la reunió, la diputada provincial i el director del Pla Provincial Antimosquits s’han traslladat fins a Xilxes per tal de supervisar els tractaments que durant la jornada de hui es realitzen en aquesta localitat.

A més de les labors específiques d’erradicació dels mosquits, el pla també contempla la realització de proves de detecció de vectors, larves o ous.

mosquits Diputació

Amb aquest protocol, cada dijous s’emet un informe en el qual es detallen les zones en les quals serà necessari actuar la setmana següent. Al final de la visita, la diputada de Medi Natural ha manifestat que no “volem ser triomfalistes però podem dir que estem raonablement satisfets amb els resultats del Pla Provincial Antimosquits perquè la situació es manté sota control”.  

“En general, les molèsties causades per la presència d’aquests insectes s’han reduït de manera considerable”, ha seguit valorant la diputada. Sobre aquest tema ha afegit que saben que no poden baixar la guàrdia.  

“En els pròxims mesos cal continuar treballant per a reduir les molèsties a la població tot el que siga possible”, manté la diputada. De fet, ha recordat que es mantindran els tractaments fins que “les temperatures mínimes siguen inferiors a 14 graus”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *