Jueves, 1 de octubre, 2020  |  
La província comptarà amb 20 electrolineres subvencionades per la Diputació de Castelló La província comptarà amb 20 electrolineres subvencionades per la Diputació de Castelló

- 11 agosto, 2020 -

Més d'una cinquantena d'ajuntaments han sol·licitat entrar en la xarxa de punts de recàrrega de vehicle elèctric La província comptarà amb 20 electrolineres subvencionades per la Diputació de Castelló

Més d’una cinquantena d’ajuntaments han sol·licitat entrar en la xarxa de punts de recàrrega de vehicle elèctric

Castellón Información

El diputat de Sostenibilitat de la Diputació de Castelló, Ignasi Garcia, ha anunciat hui l’aprovació de la concessió de subvencions a entitats públiques per a la instal·lació de 20 punts de recàrrega de vehicle elèctric arreu de la província de Castelló. Peníscola, Cabanes, Alcalà de Xivert, Morella, Benassal, Xilxes, Atzeneta, Catí, Vistabella, Vall d’Almonacid, Llucena, Bejís, Sant Jordi, Sueras, la Salzadella, Vallibona, Artana, Montán, Torrechiva i Sant Joan de Moró han sigut els municipis amb més puntuació en el procés d’assignació, que ha tingut en compte factors com la pertinença a parc natural, l’interés turístic de la localitat i l’oferta d’allotjament i restauració. En els casos d’empat s’han afavorit aquelles poblacions amb menys habitants. Aquests ajuntaments comptaran amb una partida mínima de 9.000 euros per a les obres d’adequació del terreny i col·locació de punts de recàrrega “semi ràpids”.

“La Diputació té un compromís amb la mobilitat sostenible i la reducció de l’empremta de CO2 a l’atmosfera”, ha manifestat Garcia. El diputat ha destacat també que en aquesta convocatòria “convergixen els objectius de transició ecològica i de transformació i reactivació de sectors estratègics al nostre territori, com és el Turisme, i la lluita pel repte demogràfic”.

A més a més, Garcia ha remarcat “la implicació dels municipis en el Pla de Vehicle Elèctric de la Diputació de Castelló”, que s’ha traduït en la presentació d’una cinquantena de sol·licituds per disposar d’electrolineres. “Seguirem treballant per ampliar aquesta línia de subvencions i respondre a l’interés dels nostres ajuntaments per adherir-se a un model econòmic més sostenible sense deixar a ningú enrere”, ha conclós.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *