Jueves, 4 de junio, 2020  |  
La Diputació blinda les unitats de respir i els llocs de treball del seu personal La Diputació blinda les unitats de respir i els llocs de treball del seu personal

- 3 abril, 2020 -

Una partida de 730.000 euros donarà cobertura a les 81 ja existents i a les noves que s'incorporen al sistema La Diputació blinda les unitats de respir i els llocs de treball del seu personal

Puerta destaca que aquesta partida de 730.000 euros donarà cobertura a les 81 ja existents i a les noves que s’incorporen al sistema

Castellón Información

La Diputació de Castelló aprovarà en el primer ple telemàtic de la seua història les noves subvencions destinades a Serveis de l’Autonomia Personal de les Persones Majors que substituiran a les antigues unitats de respir, el pressupost global de les quals és de 730.000 euros. Amb aquesta partida es garanteix la continuïtat de les 81 unitats ja existents i la incorporació d’altres noves. L’aprovació s’efectuarà amb caràcter retroactiu amb data d’1 de gener de 2020.

Ho ha anunciat la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’Àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, qui ha destacat que la intenció del nou equip de govern progressista és que «l’emergència sanitaria no implique ni pèrdua de subvencions per als ajuntaments, ni tampoc de llocs de treball».

Amb l’agilitació d’aquestes ajudes s’aconsegueix que malgrat el confinament «les unitats continuen formalment actives i que els seus treballadors puguen continuar treballant des de casa redactant informes i planificant la utilització del material i el funcionament de les mateixes una vegada que se supere la quarantena».

D’aquesta manera, «els treballadors podran fer un seguiment telefònic dels usuaris del servei i atenció domiciliària si els ajuntaments ho consideren oportú».

Patricia Puerta ha assenyalat finalment que la Diputació i la Generalitat treballen conjuntament per a dotar de cobertura legal a les unitats de respir conforme al que estableix la Llei valenciana de Serveis Socials Inclusius de 2019.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *