Lunes, 26 de octubre, 2020  |  
De l’1 al 3 de març el Carnestoltes envairà els carrers d’Alcalà de Xivert De l’1 al 3 de març el Carnestoltes envairà els carrers d’Alcalà de Xivert

- 28 febrero, 2019 -

El diumenge 3 se celebrarà l'Enterrament de la Sardina i la crema del rei Don Carnal De l’1 al 3 de març el Carnestoltes envairà els carrers d’Alcalà de Xivert

El diumenge 3 se celebrarà l’Enterrament de la Sardina i la crema del rei Don Carnal

Castellón Información

Alcalà de Xivert viu aquest cap de setmana els actes del Carnestoltes, des del divendres 1 fins el diumenge 3 de març. Els actes començaran el divendres, a les 12.30 hores, amb la desfilada dels alumnes del CEIP Lo Campanar. A les 17.30 hores, desfilaran la llar d’infants Menuts i la ludoteca d’Alcalà. En acabar, es repartirà xocolata per a tots a la plaça del Cesal. A la nit, tindrà lloc l’anunci del Carnestoltes des del balcó de l’Ajuntament, per part de la reina del Carnaval, Patricia Llorens. A partir de les 21.30 hores, es concentraran les colles participants i a les 22.00 hores donarà inici de la desfilada per arribar fins a l’Ajuntament on la Reina convidarà a tots a participar en la festa. La festa finalitzarà amb ball i discomòbil a l’Espai d’Oci.

PREVIA DESFILE 2Dissabte, a partir de les 16.00 hores, tindrà lloc la desfilada infantil amb la participació i intervenció de la reina infantil Nora Palatsi. En acabar la desfilada, hi haurà xocolatada per a tots participants. A partir de les 22.00 hores tindrà lloc la gran desfilada, amb el sambòdrom instal•lat a la plaça Juan Vilanova i amb la participació de les colles amb les seues carrosses. Posteriorment, l’Espai d’Oci serà l’escenari de ball amb orquestra i discomòbil.

Diumenge, a partir de les 18.00h i des del carrer General Cucala, tindrà lloc l’enterrament de Don Carnal i de la sardina, amb cavalcada temàtica.

La festa continuarà el cap de setmana que ve, 9 i 10 de març, amb el Carnestoltes d’Alcossebre.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *