Domingo, 5 de julio, 2020  |  

- 23 julio, 2019 -

La formació ha estat organitzada per l'àrea d'Història i Arqueologia de la UJI i el Museu de Belles Arts de Castelló

La formació ha estat organitzada per l’àrea d’Història i Arqueologia de la UJI i el Museu de Belles Arts de Castelló

Castellón Información

L’àrea d’Història Antiga i Arqueologia de la Universitat Jaume I i el Museu de Belles arts de Castelló han organitzat el curs ‘Dona i poder en l’Antiguitat‘. La formació aborda la relació de les dones amb el poder social i polític en les cultures mediterrànies. Així doncs, el Centre Cultural Convent de Sant Francesc de Benicarló donarà llar a aquest curs el 25 i 26 de juliol de 2019. 

Los reinos del Silencio Egipto Tuthankamon

El curs es compon de set conferències que versaran sobre la relació que va tenir la dona en l’Antiguitat amb el poder polític i social en les cultures mediterrànies com són la ibèrica, grega, romana, egípcia i fenico-púnica.

El curs començarà el dijous a les 8.30 hores amb la recepció dels participants. La inauguració estarà a càrrec d’Arturo Oliver Foix, en representació del Museu de BB.AA. de Castelló i pel catedràtic Juan José Ferrer Maestro, per part de l’UJI.

El curs es realitza en col·laboració de la Diputació de Castelló, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benicarló i la Societat Castellonenca de Cultura.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *