Jueves, 20 de junio, 2019  |  
El CTE incorporarà un gimnàs fins que el parquet de la piscina Yurema Requena siga renovat després de patir una inundació El CTE incorporarà un gimnàs fins que el parquet de la piscina Yurema Requena siga renovat després de patir una inundació

- 10 octubre, 2018 -

Després del retard en l’inici de la campanya esportiva de Vila-real, el SME incorpora nous serveis amb una sala amb 25 posicions de treball... El CTE incorporarà un gimnàs fins que el parquet de la piscina Yurema Requena siga renovat després de patir una inundació

Després del retard en l’inici de la campanya esportiva 2018-2019 de Vila-real el SME incorpora nous serveis per als socis, ja que la sala al Centre de Tecnificació comptarà amb 25 posicions de treball simultànies. I es va a crear un grup específic per al manteniment i cura del benestar físic de les persones derivades per l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Serralvo atribueix el retard als problemes burocràtics derivats de la nova Llei de contractes i lamenta la deslleialtat de l’oposició

Castellón Información

El divendres 21 de setembre l’Ajuntament de Vila-real va informar els usuaris i socis del Servei Municipal d’Esports que l’inici de la campanya d’activitats, previst per al 24 de setembre, anava a retardar-se fins a l’1 d’octubre, a més d’obrir-se un gimnàs provisional a la piscina Yurema Requena per les obres de reparació que s’estaven portant a terme en la instal·lació. El regidor de l’àrea, Javier Serralvo, ja va atribuir en aquell moment el problema a la nova Llei de Contractes i a l’entrada en vigor tardana del pressupost. Encara això, les crítiques no es van fer esperar tant per part de l’oposició com per part dels usuaris, que asseguraven que aquesta manca de servei s’hauria de fer palesa en el cobrament de les taxes, que són de 136 euros anuals. Hui l’edil i el cap del SME, José Ramón Cantavella, han explicat que la campanya 2018-2019 acaba de donar principi, en plena posada a punt de la piscina coberta i amb la incorporació de nous serveis per als socis i usuaris després d’endarrerir-se de manera puntual per diversos problemes tècnics com la inundació del gimnàs de la piscina Yurema Requena, que ha requerit una actuació per tal de posar-lo a punt i que es puga tornar a utilitzar. En contraprestació, el servei d’Esports ha anunciat que el Centre de Tecnificació Esportiva també disposarà en breus d’un gimnàs al CTE per a donar servei als socis i facilitar la pràctica esportiva.

pavello yurema requena vila-realSerralvo ha volgut posar fi a les especulacions i ha indicat que Vila-real, com a Ciutat de la Salut i de l’Esport, ha apostat any rere any per augmentar els serveis i l’oferta però en 2018 amb l’aplicació de la nova Llei de Contractes s’han produït desajustos, ja que, abans la contractació era més àgil, hi havia menys burocràcia i ara ocorre al contrari i les licitacions estan obertes a qualsevol empresa”. “Està sent una adaptació complicada per a tots, ja que algunes activitats que el mateix SME no pot prestar i que requereix d’una contractació externa, abans es podien aconseguir més fàcilment i ara requereixen molta més burocràcia, amb retencions de crèdit reservades amb antelació, contractacions obertes perquè es presenten totes les empreses que ho desitgen i el corresponent tràmit per a poder donar d’alta el servei, una vegada adjudicat”, assenyala. Per aquest motiu, l’edil ha assegurat que “no s’ha produït cap retallada, de fet, hem seguit introduint millores i fent el que cada any intentem fer: que hi haja més varietat i oferta per a ser un servei pioner com som”.

Cantavella indica que els usuaris i socis “han sigut molt comprensius”. Així mateix, a la burocràcia per a contractar algunes activitats també s’han sumat els tràmits per a la realització d’algunes millores en espais esportius, que han retardat l’inici d’aquests treballs. “Per si no fos poc, el gimnàs de la piscina Yurema Requena va patir una inundació i el parquet necessita una renovació integral”, explica Serralvo, qui afig que “la infraestructura s’està adaptant perquè no torne a ocórrer”. “El nostre servei d’esports compta cada vegada amb més socis i usuaris que requereixen més activitats i oferta i així estem evolucionant cada any, per a proporcionar-los allò que demanden, sempre en col·laboració amb els centres esportius privats de la ciutat i per un preu únic en tota la província”, afirma.

Així, a les 400 hores de classe setmanals que s’ofereixen en diversos espais, se sumarà ara, com a novetat, la creació d’un xicotet gimnàs en la piscina del Centre de Tecnificació Esportiva. “És una forma de facilitar la pràctica esportiva als usuaris que acudeixen a nadar al recinte, que se situarà en la planta baixa i que comptarà amb 25 posicions de treball simultànies”, assenyala Cantavella. A més, també es va a crear un grup específic per al manteniment i cura del benestar físic de les persones derivades per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

“Esperem que aviat es puga utilitzar al complet el servei Reserclas, que hui dia compta amb tres classes diàries en pràcticament tots els gimnasos de la localitat i que ara opera d’una manera provisional i agraïm la comprensió que han tingut els usuaris durant aquests dies”, apunta Serralvo, al mateix temps que lamenta la “deslleialtat de l’oposició, que pretén que cometem irregularitats, cosa que no ocorrerà”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *