Martes, 26 de marzo, 2019  |  

- 11 julio, 2018 -

El portaveu de la formació assembleària considera que l’ajuntament mostra una preocupant opacitat en la contribució de l’Ajuntament a l’esdeveniment

El portaveu de la formació assembleària considera que l’ajuntament mostra una preocupant opacitat en la contribució de l’Ajuntament a l’esdeveniment

Castellón Información

La formació assembleària Castelló en Moviment critica que el govern municipal no dona respostes a les seues preguntes formulades a les comissions municipals sobre la participació de l’Ajuntament al II BP Sant Pere Music Contest celebrat el passat 30 de juny. El portaveu de la formació assembleària, Xavi Del Señor, demana al govern local que “aclarisca si l’Ajuntament va ajudar a finançar l’esdeveniment d’alguna forma o si va tindre alguna participació d’algun tipus, perquè el concert es va anunciar a la Sala de Premsa de l’Ajuntament a través d’una roda de premsa, però no sabem quina ha estat la col•laboració concreta”, pregunta Del Señor.

El II BP Sant Pere Music es va celebrar en el marc de les festes de Sant Pere al Grau de Castelló i va consistir d’un concurs de bandes i un concert amb Enrique Bunbury de cap de cartell.

Per al portaveu assembleari, “els preus del concert s’anunciaven a partir de 40 euros, que ens sembla un preu prohibitiu per a la majoria de gent grauera enmig de les seues festes populars”. D’altra banda, els dies previs al concert circulava un missatge entre les penyes del Grau que avisava que l’Ajuntament regalava entrades als penyistes. Segons assegura del Señor, “hem preguntat pels criteris de repartiment d’entrades gratis i quantes se’n van repartir. De moment tenim el silenci per resposta. L’Ajuntament no pot distribuir entrades de manera arbitrària per a cap esdeveniment organitzat o patrocinat per ell. Ens recorda massa a pràctiques no massa llunyanes que tothom hem censurat per considerar-les clientelistes. Això hauria de ser motiu suficient perquè l’equip de govern isquera ràpidament a aclarir-ho”, insisteix Del Señor.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *