Sábado, 18 de agosto, 2018  |  

- 11 octubre, 2017 -

Vallejo creu que les bases per ajudes a rehabilitació "no aconseguiran augmentar el nombre d’habitatge públic"

Vallejo creu que les bases per ajudes a rehabilitació “no aconseguiran augmentar el nombre d’habitatge públic”

Castellón Información

El regidor de Castelló en Moviment, Iñaki Vallejo, creu que les bases per a les subvencions en rehabilitació d’habitatge llançades pel govern municipal seran “insuficients per sumar habitatge al parc d’habitatge
públic per a lloguer social. Esperem equivocar-nos, però creiem que amb aquestes basses es sumaran molts pocs habitatges”, considera Vallejo.

Les bases anunciades pel govern municipal cobriran fins el 50% de les reformes per a aquelles sol·licituds amb uns ingressos inferiors a 3 Indicadors Públics de Renda d’Efectes Múltiples (IPREM) o aquells que cedisquen els immobles a la bossa d’habitatge social.

“Les garanties creiem que es queden curtes. A altres ciutats com Saragossa i Barcelona s’ha ampliat la subvenció fins al 100% del cost de la rehabilitació a canvi de cedir l’immoble per a lloguer social els mesos corresponents a
l’import social i, a més, es feia segurs d’inquilins per evitar que els immobles quedaren en mal estat i segurs d’impagament per garantir que els propietaris no es quedaren sense el lloguer”, declara Iñaki Vallejo.

No obstant, Vallejo vol afegir que “des de Castelló en moviment tractarem de treballar perquè eixa convocatòria servisca per afegir habitatge al lloguer social. Però creiem que es podrien haver ampliat les garanties”.

Google+
Whatsapp Telegram

No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *