Jueves, 22 de octubre, 2020  |  
La Diputació col·labora amb la Asociación Unidad Canina de Búsqueda y Rescate de Castelló La Diputació col·labora amb la Asociación Unidad Canina de Búsqueda y Rescate de Castelló

- 13 septiembre, 2020 -

La institució sufragarà les despeses d'alimentació i vacunes dels gossos de la unitat La Diputació col·labora amb la Asociación Unidad Canina de Búsqueda y Rescate de Castelló

La institució provincial sufragarà les  despeses d’alimentació i vacunes dels gossos de la unitat

Castellón Información

El Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló subvencionarà amb 3.500 euros a l’Asociación Unidad Canina de Búsqueda y Rescate de Castelló, que col·labora de manera altruista amb el propi Consorci en les operacions de rescat de persones desaparegudes.

Es tracta d’una unitat especialitzada de gran prestigi composta per deu persones i els seus corresponents gossos, que de mitjana realitzen un rescat al mes. D’aquests deu integrants, cinc formen part de l’Agrupació de Protecció Civil de la Diputació, i està establit que han de realitzar almenys tres pràctiques mensuals remunerades.

El diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, ha signat en nom del Consorci el conveni en el qual es recull la subvenció de 3.500 per a despeses d’alimentació i vacunes dels gossos de la unitat. En nom de l’associació ha rubricat el document el seu president, Luis Caracena.

D’altra banda, el mateix Ibáñez ha informat que el Consorci Provincial s’ha compromés a aportar una quantitat afegida de 3.000 euros per a la compra de quatre collarets amb GPS per a gossos de cerca, “perquè si els cans es despisten puguen estar permanentment localitzats”. També té previst habilitar una altra partida de 2.000 euros per a l’adquisició de vestuari dels integrants de la unitat.

El diputat ha posat en valor “l’eficàcia” dels integrants Associació Unitat Canina de Cerca i Rescat de Castelló, el “generós treball altruista del qual en benefici de la societat”, ha agraït. Segons ha explicat, és un servei que “s’activa de manera immediata quan es produeix una desaparició”, del qual “ens sentim molt orgullosos”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *