sábado, 5 de diciembre, 2020  |  

- 13 octubre, 2020 -

La tutela dels béns culturals, la protecció jurídica dels animals i la tutela dels recursos naturals seran els eixos de les sessions del congrés

La tutela dels béns culturals, la protecció jurídica dels animals i la tutela dels recursos naturals seran els eixos de les sessions del congrés

Castellón Información

L’àrea de Dret Penal del Departament de Dret Públic de la Universitat Jaume I ha organitzat el congrés titulat «Protecció penal de la natura i dels béns culturals» que tindrà lloc els dies 15 i 16 d’octubre de 2020 a la sala d’actes de l’edifici de l’Escola de Doctorat i Consell Social amb possibilitat de seguirlo en streaming de forma gratuïta.

La tutela dels béns culturals, la protecció jurídica dels animals i la tutela dels recursos naturals seran els eixos de les diferents sessions del congrés en les que diversos experts abordaran aspectes com les reformes legals per a la tutela dels béns culturals, la criminologia en els delictes contra el patrimoni cultural, la tutela penal dels animals i els seus problemes pràctics i la tutela administrativa dels recursos naturals.

La inauguració del congrés tindrà lloc a la sala d’actes de l’edifici de l’Escola de Doctorat i Consell Social a les 9.30 hores, amb l’assistència de la rectora de l’UJI, Eva Alcón; el ministre de Cultura i Esport, José Manuel Rodríguez Uribe; el degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, José Luis Blasco, i la directora del Departament de Dret Públic, Caty Vidales. A continuació es retrà un homenatge en memòria de la professora Elena M. Górriz Royo i es procedirà a la conferència inaugural impartida pel Fiscal de Sala de la Fiscalia coordinadora de medi ambient i urbanisme de la Fiscalia General de l’Estat, Antonio Vercher, titulada «Aspectes novedosos en matèria de crimen organitzat i medi ambient».

El congrés es clausurarà el divendres 16 amb l’assistència de la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals, Carmen Lázaro; la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo; l’alcaldesa de Castelló de la Plana, Amparo Marco; la catedràtica de Dret Penal de l’UJI, M. Luisa Cuerda, i la professora de Dret Penal, Cristina Guisasola.

Google+
Whatsapp Telegram