Lunes, 16 de diciembre, 2019  |  
Menador Espai Cultural acull el Congrés ‘Arts Escèniques a Castelló: realitat o ficció’ Menador Espai Cultural acull el Congrés ‘Arts Escèniques a Castelló: realitat o ficció’

- 1 febrero, 2019 -

Menador Espai Cultural acull el Congrés 'Arts Escèniques a Castelló: realitat o ficció' Menador Espai Cultural acull el Congrés ‘Arts Escèniques a Castelló: realitat o ficció’

El congrés tindrà lloc el 5 i 6 de febrer amb l’objetiu de donar visibilitat al sector

Castellón Información

L’edifici Menador Espai Cultural, de la Plaza Hort dels Corders de Castelló, acollirà els dies 5 i 6 de febrer el ‘Congrés Arts Escèniques a Castelló: realitat o ficció’. Una trobada entre professionals de les arts escèniques que té com a objectiu donar visibilitat a tota la professió de la província i generar un punt de trobada entre els agents del sector, a fi d’analitzar les arts escèniques des de la perifèria i conèixer l’estat actual i cercar vies de creixement a través de col·laboracions comunes. Este congrés està organitzat per Avetid (Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià), amb el suport de l’Ajuntament de Castelló i la Universitat Jaume I.

CartellRepresentants de diverses companyies castellonenques i institucions públiques participaran dimarts i dimecres exposant les seues experiències i les seues iniciatives de desenvolupament. La programació es completarà a les vesprades amb tallers de distribució d’arts escèniques (dimarts) i de comunicació a través de les xarxes socials (dimecres).

Les tres taules de debat del dimarts al matí giraran al voltant de la problemàtica, limitacions i avantatges dels processos de creació, producció i distribució des de la perifèria. A primera hora de la vesprada es presentaran diferents associacions professionals del sector, com creadors, actrius i actors, distribuïdors, gestors, circ, dansa, escriptores i escriptors. El dimecres tindrà un caràcter més institucional, abordant per part de representants d’organismes públics temàtiques com les programacions, així com les polítiques d’arts escèniques que desenvolupen des de les perifèries.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *