Viernes, 7 de agosto, 2020  |  

- 10 diciembre, 2019 -

Es convoca per a escolars de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys i en tots dos casos el premi per...

Es convoca per a escolars de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys i en tots dos casos el premi per als vencedors serà d’una bicicleta

Castellón Información

L’Àrea de Benestar Social de la Diputació que dirigeix la vicepresidenta Patricia Puerta ha contactat amb tots els col·legis de la província perquè les xiquetes i els xiquets que ho desitgen puguen participar en el tradicional concurs infantil de postals nadalenques, que aquesta any compleix la seua novena edició. El seu eslògan és ‘SOY SOLIDARI@’ i té com a objectiu el foment de la solidaritat.

El certamen es convoca per a dues franges d’edat: de 6 a 8 anys i de 9 a 12 anys. En tots dos casos, el premi per als guanyadors serà una bicicleta. La presentació dels treballs podrà realitzar-se fins a les 14.00 hores del dia 18 de desembre i la decisió del jurat es farà públic el dia 20 de desembre. Es tindrà en compte l’originalitat de la idea presentada, l’adaptació de la tècnica emprada a l’edat de l’autor, la qualitat del treball i l’adaptació a la temàtica solidària que exigeix la convocatòria.

Una vegada resolt el concurs tots els treballs presentats seran exposats en el vestíbul de la Diputació.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *