Martes, 25 de septiembre, 2018  |  

- 14 noviembre, 2017 -

Els microrelats han de contenir un argument original i inèdit i no haver rebut prèviament cap premi o accésit en altres certàmens

Els microrelats han de contenir un argument original i inèdit i no haver rebut prèviament cap premi o accésit en altres certàmens

Castellón Información

La Fundació Germà Colón ha organitzat, amb motiu del seu 15è aniversari, un concurs de microrelats dirigit a l’estudiantat de la Universitat Jaume I.

Els microrelats han de contenir un argument original i inèdit i no haver rebut prèviament cap premi o accésit en altres certàmens nacionals o internacionals. A més, hauran d’estar escrits en català i la seua extensió no podrà sobrepassar les cent paraules.

La convocatòria preveu un primer premi i dos accésits que seran publicats en l’annex de les actes del curs d’estiu de l’any corresponent. A més es contempla una dotació de 300 euros per al primer premi, 200 euros el segon i 100 euros el tercer.

El termini de presentació dels microrelats finalitza el 18 de desembre de 2017. Cada microrelat ha de presentar-se en la Fundació Germà Colón Doménech en un sobre tancat amb el pseudònim i títol i, a l’interior, les dades personals de l’autor.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *