lunes, 18 de enero, 2021  |  
L’assemblea de Compromís de Torreblanca elegeix per unanimitat la llista de Miriam Pañella L’assemblea de Compromís de Torreblanca elegeix per unanimitat la llista de Miriam Pañella

- 16 marzo, 2019 -

La candidata va parlar de la "situació difícil en que esta el partit degut a la suspensió de militància de l'actual portaveu municipal" L’assemblea de Compromís de Torreblanca elegeix per unanimitat la llista de Miriam Pañella

La candidata va parlar de la «situació difícil en que esta el partit degut a la suspensió de militància de l’actual portaveu municipal»

Castellón Información

Compromís va reunir ahir uns 60 seguidors, en la biblioteca municipal de Torreblanca, per triar la llista que el representarà a les properes eleccions municipals. L’assemblea va elegir per unanimitat la llista municipal encapçalada per Miriam Pañella.

La Secretària Local, Gema Calvet, va presentar la llista a l’assemblea i Míriam Pañella va defendre els seus valors mitjançant videoconferència ja que per causa del seu treball estava en Itàlia, el que no va ser impediment per a fer-ho, utilitzant les noves tecnologies.

Miriam va parlar de la «situació difícil en que esta el partit degut a la suspensió de militància de l’actual portaveu municipal». A més, va constatar que aquesta dificultat havia motivat la creació d’un nou grup de simpatitzants i militants que afrontaven el repte de tirar endavant el projecte de Compromís amb «responsabilitat, il·lusió i valentia».

La cap de llista municipal va fer una gran valoració, no només de tota la candidatura, sinó també del grup col·laborador format per més de 20 persones majoritàriament «representants de la crisi econòmica» per la seua edat. Persones que havien d’entrar en el món del treball en els primer anys de la crisi i «que van tindre que lluitar durament per aconseguir el lloc de treball que avui tenen». Miriam també va criticar Carlos Garcia per haver deixat plantats als Secretaris Comarcals i ella mateixa en una reunió que s’havia plantejat per arribar a un acord i a la que no hi va assistir ningú del seu grup, després d’haver confirmat que sí que anirien.

A continuació, Vera Bou, la número 2 de la llista i tècnica en turisme, va explicar els motius de la seua participació en aquesta llista. «És hora de mirar endavant»  va dir, al temps que explicava que «el principal objectiu és el de promocionar la creació de treball en la localitat».

Llista municipal de Torreblanca, aprobada en l’assemblea local de 16 de març de 2019

 1. Miriam Pañella Bellés
 2. Vera Bou Pinyol
 3. Miquel Giner Agut
 4. Elena Aris Beltran
 5. David Cebrián Tarasón
 6. Gema Calvet Llanes
 7. Josep Miquel Escoí Betoret
 8. Paula Marín Calvet
 9. Diego Roig Vilaplana
 10. Secundino Vilaplana Molner
 11. Brindusa Bona
 12. Valerià Silva
 13. Lorena Roig Ferreres

 

Google+
Whatsapp Telegram