Sábado, 24 de agosto, 2019  |  
Compromís per Vila-real signarà el conveni del Centre de Tecnificació Esportiva perquè es pose en marxa aquesta legislatura Compromís per Vila-real signarà el conveni del Centre de Tecnificació Esportiva perquè es pose en marxa aquesta legislatura

- 23 mayo, 2019 -

L'apartat de Govern per a les persones inclou la revisió de les ordenances sobre accessibilitat i la creació de programes d’envelliment actiu Compromís per Vila-real signarà el conveni del Centre de Tecnificació Esportiva perquè es pose en marxa aquesta legislatura

L’apartat de Govern per a les persones inclou la revisió de les ordenances sobre accessibilitat i la creació de programes d’envelliment actiu

Castellón Información

Compromís per Vila-real signarà aquesta legislatura el conveni del Centre de Tecnificació Esportiva perquè es pose en funcionament d’una vegada per sempre i ho faça a ple rendiment. És un dels compromisos que la formació porta en el seu programa electoral, dividit en sis blocs, que s’ha acabat de presentar hui davant els veïns i veïnes en un acte celebrat en la plaça de Sant Ferran. El bloc Govern per a les persones, centrat en mesures en matèria de salut, per a la tercera edat, accessibilitat o integració, també se centra en l’àmbit esportiu. La candidata número 2 de la llista, María Dolores Parra, juntament amb membres com Maria Fajardo i Jaume Moreno han explicat que el CTD “no serà per a capritxos ni per al benefici d’uns pocs, és un edifici públic, construït amb diners de tots, que ha costat molt d’aconseguir i estem segurs que amb Compromís en la Generalitat Valenciana podrem arribar a un acord satisfactori perquè funcione i que ho faça perquè tots el puguem usar”.

Així mateix, des de Compromís per Vila-real, escoltant les peticions veïnals, es contempla completar la xarxa local d’instal·lacions esportives i donar solució als problemes dels espais esportius a la ciutat, així com establir, mantindre o millorar els convenis de col·laboració amb els de diferents clubs esportius de la ciutat, així com amb esportistes i altres administracions públiques i revisar les taxes esportives.

També s’instaurarà el Servei Municipal de Protecció i Promoció de la Salut i es crearan nous programes d’envelliment actiu, entreteniment, associacionisme i uns altres de reforç, com la potenciació de la memòria. Compromís revisarà les ordenances municipals en matèria d’accessibilitat per a garantir el seu compliment en els espais públics i vetllarà pel seu compliment en l’àmbit privat. Un altre dels punts forts del programa electoral de la formació taronja serà la potenciació dels acords amb altres institucions, amb la finalitat d’accelerar les resolucions dels expedients de dependències, així com el pagament dels deutes a les persones afectades i es crearà un pla d’integració per a diferents comunitats, com la romanesa, àrab o xinesa, que compten amb una àmplia representació a la ciutat des de fa anys. 

Finalment, Compromís també vol que Vila-real siga una ciutat més amable i humana amb els animals i per això millorarà els convenis amb entitats dedicades al benestar animal i continuarà ajudant els programes d’esterilització i protecció dels animals, entre altres. 

“Estem convençuts que la nostra ciutat encara pot continuar millorant en diferents àmbits i aquest apartat recull punts molt importants que poden marcar la diferència amb altres municipis”, expliquen. “Per això, és molt important que aquest diumenge els veïns i veïnes aposten pel seny, l’experiència i la serietat de la nostra formació i òmpliguen les urnes amb els somriures de Compromís”, conclouen.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *