Jueves, 27 de febrero, 2020  |  
Compromís aposta per la creació d’una oficina per tramitar els projectes del Pla Edificant Compromís aposta per la creació d’una oficina per tramitar els projectes del Pla Edificant

- 14 septiembre, 2019 -

La mesa sectorial d'Educació, on ha participat l'actual regidor, Francesc Mezquita, s'ha reunit per valorar l'inici del curs 2019-2020 Compromís aposta per la creació d’una oficina per tramitar els projectes del Pla Edificant

La mesa sectorial d’Educació del partit taronja, on ha participat l’actual regidor, Francesc Mezquita, s’ha reunit per valorar l’inici del curs 2019-2020

Castellón Información

La mesa sectorial d’Educació de Compromís per Castelló s’ha reunit per tal de valorar l’inici del curs 2019-2020. En la trobada ha participat Francesc Mezquita, actual regidor d’Educació de la ciutat.  Mezquita ha manifestat que Compromís per Castelló considera que la creació d’una oficina exclusiva per a tramitar els projectes del Pla Edificant és una prioritat, per tal de “comptar amb tècnics i personal qualificat que puguen gestionar totes les actuacions a temps”.

Per això, ha volgut valorar aquesta legislatura i ha assegurat que serà la “legislatura del Pla Edificant, la legislatura que torne definitivament la dignitat a l’educació pública”. Per al grup d’experts d’aquesta mesa, també és fonamental “crear un Centre Integral de Formació Professional a Castelló, ja que es tracta d’una demanda de la comunitat educativa i de la societat, una visió que comparteix el regidor d’Educació.  

El representant del consistori ha assegurat que des de la regidoria, “treballarem perquè tots els centres educatius de la nostra ciutat es puguen beneficiar d’aquest pla”.

A més a més, el regidor també ha avaluat positivament la posada en marxa de les aules de 2 a 3 anys. De fet, un dels temes tractats durant la reunió de la sectorial educativa ha estat la recuperació les ràtios a les escoles que estaven a punt de ser suprimides, un èxit en el qual té molt a veure la ampliació de grups de 2 i  3 anys als centres.

Per a la sectorial de Compromís per Castelló, l’augment de recursos i personal del  sistema públic ha sigut una de les principals fites de la tasca de Vicent Marzà al capdavant de la Conselleria. Des de l’agrupació han recordat que per primera vegada, l’any passat es va “reduir la xifra d’abandonament escolar en els centres de Castelló, una molt bona notícia que ens fa seguir treballant per aconseguir reduir-la al màxim”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *