Domingo, 16 de junio, 2019  |  
Compromís per Peníscola anuncia a Juan Marcos Bayarri Castell com el seu candidat a l’alcaldia Compromís per Peníscola anuncia a Juan Marcos Bayarri Castell com el seu candidat a l’alcaldia

- 17 diciembre, 2018 -

El cap de llista de la formació s'ha triat per unanimitat en una assemblea local celebrada el passat dimecres Compromís per Peníscola anuncia a Juan Marcos Bayarri Castell com el seu candidat a l’alcaldia

El cap de llista de la formació s’ha triat per unanimitat en una assemblea local celebrada el passat dimecres

Castellón Información

L’assemblea local de Compromís per Peníscola ha escollit per unanimitat a Juan Marcos Bayarri Castell com el seu candidat a l’alcaldia. Juan Marcos Bayarri Castell, de 43 anys d’ edat, combina una llarga formació acadèmica, amb una gran experiència professional.

Juan Marcos Bayarri és llicenciat en administració i direcció d’empreses, màster en administració i direcció comercial d’empreses turístiques internacionals, postgrau en especialització en protocol i esdeveniments, postgrau en assessorament financer i primer premi d’investigació de marketing en ESIC (modalitat junior) amb l’ estudi “Gestió de qualitat en destins turístics integrats: Anàlisi del sector turístic de Peníscola”. Pel que fa a la seva dilatada trajectòria professional, porta més de 14 anys en el sector bancari, passant per càrrecs de direcció, assessoria financera o gestor comercial. A més, disposa d’experiència en investigació de mercats i màrqueting turístic, així com en el sector hostaler i comercial.

Juan Marcos Bayarri ha mostrat molta satisfacció per la seua nominació: “Agraeixo la confiança rebuda pels meus companys i els avanço que treballaré tot el possible per aconseguir el canvi polític en Peníscola”. El ja candidat a l’alcaldia ha explicat: “Estem compromesos a crear una llista d’homes i dones preparades, compromeses i amb ganes de donar-li a Peníscola el canvi que necessita. Homes i dones que representen la transversalitat de la societat peniscolana i que crearan un projecte per millorar la qualitat de vida de la nostra gent, una aposta per la cultura, el patrimoni i els nostres recursos naturals com a motor de futur, la diversificació de la economia local ficant als autònoms i empresaris en el centre de la política, un sector turístic basat en la excel·lència i una modernització de la ciutat adaptant l’urbanisme cap a un model més sostenible i accessible”.

Juan Marcos s’ha mostrat molt il·lusionat en propiciar el canvi que la ciutat necessita. “L’actual govern del PP ja ha demostrat tot el que pot fer, està esgotat, i és el moment d’acabar amb les xarxes clientelars. És el moment de sàvia nova, de presentar noves idees i un nou projecte per afrontar reptes futurs, fent les transformacions que Peníscola necessita, sense pressa, però sense pausa. Representem el canvi tranquil i moderat, tal i com és la societat peniscolana, i creiem que representem a eixa majoria social que veu la necessitat d’una renovació política”, ha conclós el candidat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *