Martes, 7 de julio, 2020  |  
El Celtic Submarí presenta el projecte ‘Units per l’esperança’ El Celtic Submarí presenta el projecte ‘Units per l’esperança’

- 29 abril, 2014 -

Un projecte on es portaran endavant diferents activitats per poder recaptar fons i que compta amb la col·laboració del Villarreal C. F i l’Ajuntament... El Celtic Submarí presenta el projecte ‘Units per l’esperança’

Un projecte on es portaran endavant diferents activitats per poder recaptar fons i que compta amb la col·laboració del Villarreal C. F i l’Ajuntament de Vila-real. 

Castellón Información

Hui s’ha cel.lebrat la presentació del projecte ‘Units per l’esperança’ que s’ha fet este migdia a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva del Villarreal C. F. Una iniciativa benèfica de la penya Celtic Submarí a proposta de Aspanion, l’Associació de Pares de Xiquets Oncològics, per a promoure i finançar una línia d’investigació que permitisca als xiquets malalts de càncer superar les seqüeles de l’esterilitat que poden causar els tractaments agressius contra la malaltia i ‘donar esperances’ de poder ser pares en un futur.

Un projecte on es portaran endavant diferents activitats per poder recaptar fons i que compta amb la col·laboració del Villarreal C. F i l’Ajuntament de Vila-real. La regidora d’Esports i Salut, Silvia Gómez, ha destacat durant la presentació d’este projecte “la importància que té este treball d’investigació que serà desenvolupat per la Unitat d’Oncologia Pediàtrica de l’Hospital la Fe de València per ajudar, en un futur, a tots els menors que ara estan patint aquesta malaltia”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *