Miércoles, 30 de septiembre, 2020  |  
Castelló rep Medalla d’Or dels premis per la Mobilitat Sostenible que otorga el Ministeri Castelló rep Medalla d’Or dels premis per la Mobilitat Sostenible que otorga el Ministeri

- 1 agosto, 2020 -

Aquest premi és un aval a les polítiques de mobilitat sostenible que estan suposant tot un canvi de paradigma en el model de ciutat Castelló rep Medalla d’Or dels premis per la Mobilitat Sostenible que otorga el Ministeri

 

Aquest premi és un aval a les polítiques de mobilitat sostenible que estan suposant tot un canvi de paradigma en el model de ciutat

Castellón Información

L’Ajuntament de Castelló ha sigut premiat pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic amb la Medalla d’Or dels Premis Setmana Espanyola de la Mobilitat Sostenible (Premis SEMS) 2019 en la categoria d’ajuntaments de més de 50.000 habitants. El Ministeri ha guardonat a Castelló pel projecte ‘Camins Escolars Segurs i Sostenibles’, tal com ha comunicat aquesta setmana al consistori.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha celebrat aquest reconeixement al nou model de ciutat més amable, sostenible i integradora per a totes les persones. “El Ministeri ens ha reconegut el nostre treball en favor de la mobilitat urbana sostenible atorgant-nos el premi en la màxima categoria de les polítiques de mobilitat urbana sostenible, és una mostra més dels passos que des del Govern municipal estem donant cap a un nou model de ciutat més amable, més verda i més inclusiu”, ha afirmat l’alcaldessa.

Per part seua, el regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, ha destacat que aquest premi “és un aval a les polítiques de mobilitat sostenible que estan suposant tot un canvi de paradigma en el model de ciutat que volem per a Castelló”. En aquest sentit, s’ha referit a iniciatives com el desenvolupament de la infraestructura de carrils bici i d’itineraris per als vianants distribuïts per tota la ciutat. “Durant els últims anys hem apostat per una ciutat més amable per a les persones i impulsat mesures que faciliten els desplaçaments de proximitat”, recorda.

Ribes ha explicat que el jurat d’aquests premis ha reconegut “el treball continuat” de l’Ajuntament de Castelló en la realització de la iniciativa Camins Escolars Segurs i Sostenibles, un projecte per a facilitar els desplaçaments segurs en itineraris assenyalats i adaptats a l’alumnat que cada dia acudeix a peu al seu centre escolar. “També destaquen la importància que l’educació i la formació viària té en la societat per a aconseguir un canvi de cultura i d’hàbits de mobilitat per a garantir el desenvolupament sostenible de la ciutat”, ha apuntat.

És el segon premi consecutiu que rep l’Ajuntament. En els Premis SEMS 2018, Castelló va rebre la medalla de plata per projectes com la superilla de Maestría i la reestructuració de les línies de transport públic, així com l’accessibilitat en les parades.

La cerimònia de lliurament dels premis 2019 tindrà lloc de manera telemàtica el pròxim 17 de setembre, dins de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Google+
Whatsapp Telegram


  • Este Ministerio es un fraude, bien de cara al resto muy bien por Castellon,pero que me cuentan de caminos seguros escolares , es que se ha atrofiado el cerebro , caminos , las aceras de toda la vida que si balas te pueden pisar , si no paras en la esquina puedes sufrir un atropello y sin nada de esto te puede rozar una bici en el camino seguro . Sostenible ¿por qué . Me pueden explicar porque las aceras ahora son sostenibles, y antes no .
    Medalla de ORO cuando los botes de pintura se tienen que tirar en los contenedores orgánicos, esto Sres del tripartito y sobre todo la máxima responsable , la Alcaldesa ,la propaganda tiene que ser creíble porque si no no es sostenible , como no es sostenible el gobierno de ESPAÑA.

    Responder

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *