Lunes, 19 de agosto, 2019  |  
Castelló incentiva la vida activa a través de l’ampliació de zones esportives als parcs del districte sud Castelló incentiva la vida activa a través de l’ampliació de zones esportives als parcs del districte sud

- 12 febrero, 2019 -

Ribera destaca que aquesta acció s'emmarca en el Pla Estratègic de Salut per a promoure hàbits beneficiosos per a la salut en la ciutadania Castelló incentiva la vida activa a través de l’ampliació de zones esportives als parcs del districte sud

Ribera destaca que aquesta acció s’emmarca en el Pla Estratègic de Salut per a promoure hàbits beneficiosos per a la salut en la ciutadania

Castellón Información

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Salut Pública, ha instal·lat dos parcs més d’entrenament exterior i ‘fitness’ (calistenia) en el districte sud de la ciutat. En concret, es troben en la plaça Mar de Barents (zona Gran Via) i en la plaça del Tren (zona Censal). Aquests parcs se sumen a altres dos que se situen a la platja de la Pineda del Grau i en la ronda de circumval·lació al nivell del parc dels jocs tradicionals.
La regidora de Salut Pública, Mary Ribera, ha explicat que aquesta acció s’emmarca dins del Pla Estratègic de Salut per a fomentar l’esport a l’aire lliure i dotar la ciutat de més zones saludables. Així mateix, aquests dos parcs s’han instal·lat prop dels instituts Matilde Salvador i Vicent Castell “amb l’objectiu de promoure hàbits beneficiosos per a la salut i l’activitat física en els joves”, ha destacat Ribera.

La tinent alcalde del districte sud, Patrícia Puerta, ha visitat juntament amb Ribera les instal·lacions i ha subratllat que “el districte sud va ampliant les zones esportives i d’esplai ja que es tracta d’una forma d’animar a la ciutadania a mantindre una vida activa”.

Les dues instal·lacions compten amb barres paral·leles de ‘estil europeu’, escala sueca i un cartell informatiu monoposte amb les instruccions per al seu bon ús. A més, el de la zona de Censal té una estació amb 5 barres de diferents longituds i altures, mini-paral·leles i una ‘pole danse’ (barra de ball americana). El de la zona de Gran Via té una estació amb 4 barres de ‘freestyle’ a diferents altures unides a un pont gran ‘monkey bar’, el qual té una altura total 230 cm, així com una una triple barra de flexions.

La regidora ha reiterat que “els primers passos per a potenciar les polítiques que fomenten el benestar ciutadà han sigut adherir-nos a l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el Sistema Nacional de Salut del Ministeri i la creació del Mapa de la Salut de Castelló“, ha explicat. “Amb aquests dos nous parcs d’entrenament, anem fent de Castelló una ciutat amb més zones saludables”, ha remarcat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *