Noticias Castellón
viernes, 26 de abril de 2024 | Última actualización: 23:10

Almenara prepara per al dissabte una vetllada 'En bata y con zapatos de tacón'

Tiempo de Lectura: 1 minutos, 43 segundos

Noticias Relacionadas

La novel·la és una emotiva història d'amor plena de girs i sorpreses que no deixarà a ningú indiferent

Castellón Información

El Casal Jove d'Almenara acollirà dissabte que ve a les sis de la vesprada la presentació en societat del segon llibre de l'autora local Raquel Calabuig Ferre titulat 'En Bata y con Zapatos de Tacón' de NPQ Editores i amb portada realitzada per Mireya Toledo Penades. L'autora dedica el llibre als seus pares, que van viure a la ciutat guineana de Bata, de la qual es projectaran imatges en la presentació, on també participarà Concepción Ferre Juan, mare de l'autora, junt l'editora Paz Navarro.

cartelRaquelCalabuigPrecisament l'acció central del llibre, que l'autora qualifica com a "novel·la romàntica" transcorre a la ciutat guineana de Bata. Tot comença quan Valeria Lazo, actriu valenciana amb una vida complicada i molt desesperada, rep una carta estranya i summament emotiva procedent de Guinea, on un ancià desconegut, moribund i, extremadament enamorat, li demana que torne a donar-li l'últim adéu cedint-li, fins i tot, la seua pròpia casa. A partir d'ací, l'actriu es planteja si anar o no anar, així com a esbrinar qui li escriu i el per què, iniciant-se el desenvolupament d'una emotiva història d'amor plena de sorpreses i girs amb una emotiva que no deixarà a ningú indiferent.

Amb aquesta novel·la Raquel Calabuig s'endinsa en els temes romàntics, ja que el seu primer llibre, "Sakti" va ser més juvenil. A més prepara per a 2020 el llançament d'un altre llibre, amb l'editorial Sargantana, un conte basat en la vida de Blasco Ibáñez. A més Calabuig és autora de nombroses obres de teatre, tant comèdies ("En la consulta de rayos" o "Maldito Suegro" entre altres) així com obres d'intriga ("Paraguas Negros"). També és autora d'obres teatrals compromeses en valors com les realitzades contra l'assetjament escolar ("Ana se mira por dentro" o "¿Y ahora qué?"), sobre l'alzheimer com "Contes per a Violeta", o sobre la dona ("Junts anem més lluny").