Sábado, 24 de agosto, 2019  |  
Els veïns d’Onda se sumen a l’Il·lusió de Carmina Ballester per millorar la localitat Els veïns d’Onda se sumen a l’Il·lusió de Carmina Ballester per millorar la localitat

- 23 mayo, 2019 -

Cada vegada més ondenses se sumen al projecte d'il·lusió per Onda i a mesures com la infermeria escolar, el botó del pànic, el servei... Els veïns d’Onda se sumen a l’Il·lusió de Carmina Ballester per millorar la localitat

Cada vegada més ondenses se sumen al projecte d’il·lusió per Onda i a mesures com la infermeria escolar, el botó del pànic, el servei de detecció precoç de càncer, ‘Onda Bonica’ o els plans d’ocupació

Castellón Información

Cada vegada més veïns s’estan sumant al projecte del canvi que representa Carmina Ballester. Les propostes de ‘la il·lusió per Onda’ han capitalitzat la campanya electoral i cada vegada són més els veïns que aplaudeixen aquestes propostes que estan entrades únicament a millorar el municipi.

La campanya del PP d’Onda s’ha centrat en el porta a porta, barri a barri i, sobretot, mirar als ulls als ondenses “i demanar-los la seva confiança”, ha assenyalat avui la candidata Carmina Ballester qui ha volgut agrair “que cada vegada siguin més els ondenses els que se sumin a aquesta campanya d’il·lusió que està recorrent tots els carrers d’Onda”.

Les mesures que més han calat a Onda, i que estan comptant amb un gran suport per part dels ondenses són, per exemple, el servei d’infermeria escolar que posarà en marxa Carmina Ballester i que suposa una clara aposta per la conciliació familiar i laboral.

Carmina Ballester ha destacat, a més, “una gran defensa per la seguretat ja que posarem en marxa el ‘botó del pànic’, una senzilla aplicació que connecta el mòbil amb la Policia Local perquè cap de les meves veïnes passi por mai més”.

També la proposta de posar un servei de detecció precoç del càncer per a les dones ondeses està comptant amb molts suports, així com el programa ‘Onda Bonica’, que pretén transformar la localitat en un referent de participació ciutadana i apostar per una ciutat més acollidora i propera.

Carmina Ballester ha explicat que “el programa que tenim per a Onda inclou també plans d’ocupació, l’aposta per les tradicions, convertir a Onda en un referent de ciutat de l’esport o el sacrifici zero d’animals de companyia estan agradant molt als onders”.Carmina Ballester ha explicado que “el programa que tenemos para Onda incluye también planes de empleo, la apuesta por las tradiciones, convertir a Onda en un referente de ciudad del deporte o el sacrificio cero de animales de compañía están gustando mucho a los onders”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *